Lidl Sverige

Lidls digestivekex i topp – ” Spröd och krispig konsistens”

Dela
När Göteborgs-Posten testar digestivekex hamnar Sondey Digestive Original i topp. ”Gött söt och funkar tamigtusan på egen hand” kommenterar en av deltagarna i konsumentpanelen.

Med omdömen som ” Lagom tjock. Lättuggad. God smakbalans mellan sötma och lite beska. Spröd och krispig konsistens.” placerade sig Sondey Digestive Original i topp med fyra av fem fyrar.

Att Sondey Digestive Original placerar sig i toppen visar återigen att Lidl Sverige erbjuder högsta kvalitet till bästa pris. Med ett pris på 6:90 SEK är Sondey det mest prisvärda kexet i testet. 

- Vi är, återigen, inte förvånade att en av våra produkter placerar sig i topp. Dessutom med bäst pris. Det är ett kex som passar perfekt till salt ost eller solo till kaffet, säger Robert Stekovic, Kommersiell Direktör på Lidl Sverige.

Konsumentpanelen menade också att kexet påminde mer om en kaka än ett kex och gav det höga betyg. ”Här smakar det kola och nästan lite salty caramel. Gött söt och funkar tamigtusan på egen hand”, skrev en av deltagarna.

Sondey Digestive Original kommer i förpackning om 400 gram och kostar 6:90 kronor.

Kontakter

Bilder

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl förlänger prissänkningen på Matriket till sista april2.4.2024 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Genom att samla majoriteten av det Från Sverige-märkta sortimentet under ett och samma varumärke har Lidl gjort det enkelt för de svenska hushållen att välja svenska livsmedel. För att öka de svenska hushållens medvetenhet kring svenskproducerad mat och uppmuntra till fortsatt konsumtion av svenska livsmedel förlänger Lidl sin prissänkning på hela Matriket-sortimentet april ut. Via en kupong i medlemsklubben Lidl Plus kan kunderna handla Matriket-produkter till minst 20 procents rabatt vid ett köptillfälle i veckan.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye