Ving AB

Ving tar in supertränaren Mårten Nylén samt hakar på trenden med digital träning

Dela
Som en effekt av pandemin har digital träning seglat upp som en av de starkaste fitnesstrenderna 2021 med ett ökat intresse för en mer flexibel träning. Ving inleder nu samarbete med Nordens ledande digitala tjänst inom hälsa och träning, Yogobe, och kan tillsammans med dem erbjuda fler möjligheter för träning på egen hand under semestern. Samtidigt utökar Ving utbudet inom träningsresor ytterligare genom att ta in supertränarna Mårten Nylén, känd från bland annat Biggest Loser Sverige, samt TV-gympans ansikte Sofia Åhman.
Mårten Nylén
Mårten Nylén

Allt fler efterfrågar nu flexibla träningsmöjligheter på egen hand via appar. Genom samarbetet med Yogobe kan Ving erbjuda över 2 000 digitala träningspass i vinter, samt föreläsningar och meditationer på vuxenhotellen Sunprime och familjehotellen Sunwing och Ocean Beach Club på Gran Canaria och Teneriffa. För att ta del av online-träningen får man en kod som sedan kan användas obehindrat under semestern, oavsett om man vill träna på sitt hotellrum eller utanför hotellområdet. Ving kommer även öppna upp för bokningsbara träningssalar för dem som vill träna på egen hand eller tillsammans med sitt resesällskap.

Under pandemin flyttade träningen in i våra hem, nu vill vi inspirera fler att även ta med träningen på semestern. Vi vet hur efterfrågat det är att kunna träna på ett mer flexibelt sätt utan inbokade tider och genom att addera digital träning på våra hotell breddar vi oss ytterligare. Samtidigt vet vi också att många uppskattar att träna tillsammans och känner sig extra peppade av ha en inspirerande träningscoach på plats. Därför är vi väldigt glada över att kunna erbjuda spännande träningsresor med de välkända profilerna Mårten Nylén och Sofia Åhman, säger Claes Pellvik, kommunikationschef Ving.

Kända hälsoinspiratörer lockar till träning på semestern i vinter

Under vintersäsongen satsar Ving på ett 10-tal träningsresor med ett flertal olika träningsprofiler, till i synnerhet Gran Canaria. Nu lanseras fler inspirerande träningsresor med kända profiler som Mårten Nylén, en av Sveriges mest välrenommerade tränare och hälsoinspiratörer.  Mårten är supertränaren som framgångsrikt coachat deltagarna i Biggest Loser Sverige, han är hälsoinspiratör och coach och har även varit programledare. Mårten är även en engagerad ambassadör för bla kronprinsparets Generation Pepp och Stiftelsen Friends. Träningsresorna med Mårten och hans träningsteam inleds redan i vinter påGran Canaria. Den första resan går av stapeln den 22-29 januari 2022 där deltagarna erbjuds träning på alla nivåer, dans, föreläsningar och workshops. Det planeras även för fler resor till sommaren och även nästkommande vinter.

Ving arrangerar i även en träningsresa för målgruppen 40+ med TV-profilen Sofia Åhman, vars träningsprogram har blivit mycket populära. Resan äger rum den 5-12 mars 2022 på Vings vuxenhotell Sunprime Atlantic View, Gran Canaria och under en vecka får deltagarna testa på hemmagympan IRL med olika pass som core och mixpass. Därutöver arrangeras morgonjogg, föreläsning och workshop.

Prisexempel: Träningsresa med Mårten Nylén på Sunprime Atlantic View, Gran Canaria, 22-29 januari 2022. Inkluderat i priset är flyg t/r, boende, träningsklasser, föreläsningar, Sunprime Inklusive och transfer. Från 15 700 kronor per person.  

Kontakter

Bilder

Mårten Nylén
Mårten Nylén
Ladda ned bild
Foto Ving
Foto Ving
Ladda ned bild
Foto Ving
Foto Ving
Ladda ned bild
Foto Ving
Foto Ving
Ladda ned bild

Om

Ving AB
Ving AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är en del av Nordic Leisure Travel Group (NLTG), Nordens ledande semesterföretag som erbjuder resor, såväl klassiska paketresor som egenpaketerade resor med reguljärflyg samt kryssningar. I gruppen ingår researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Sunclass Airlines samt de egna koncepthotellen Sunprime Hotels och Sunwing Family Resorts samt Ocean Beach Club och vännerna Lollo & Bernie. Ving ägs av Petter Stordalens Strawberry Group, Altor Funds och TDR Capital.

Följ Ving AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ving AB

Stort resesug bland göteborgarna får Ving att sätta in extraflyg i höst30.8.2023 10:40:48 CEST | Pressmeddelande

Sommarens ostabila och regniga väder har fått många svenskar att boka en resa i höst. Trycket på Vings charteravgångar från Göteborg är minst sagt högt. Så pass att Ving nu satt in två extraflyg till Kreta i början på oktober. Och det är inte bara sensommaren som bokar bra. De senaste tre veckorna har höstlovsbokningarna från Göteborg ökat med 60 procentenheter mot i fjol vid samma tid, vilket fått Ving att även sätta in ett extraflyg till Cypern vecka 44.

Vings maskotar Lollo & Bernie lanserar egen YouTube-kanal17.7.2023 14:20:13 CEST | Pressmeddelande

Vings maskotar Lollo & Bernie är med sin dansvideo med över 44 miljoner visningar redan idag en megasuccé på YouTube och nu tas nästa stora steg när barnens favoriter för första gången får en alldeles egen kanal. Här samlas redan tidigare producerat material med helt nyproducerade filmer och för första gången släpps också 3D-animerade filmer. Inom kort planeras det även för en lansering på YouTube Kids.

Kretas autentiska pärla Sitia – nytt resmål hos Ving 202427.6.2023 12:58:04 CEST | Pressmeddelande

Nästa års sommarresor har precis släppts upp till försäljning hos Ving och en nyhet i programmet är den lilla kuststaden Sitia på östra Kreta. Sitia är fortfarande relativt oexploaterat och genuint och kan därför liknas vid andra mindre grekiska pärlor om Parga, Skiathos och Thassos. Resmålet har ett fantastiskt läge med närhet både det vacker natur, vandringsleder, orörda stränder och små byar. Till Sita erbjuder Ving direktcharter från Köpenhamn med flygbolaget BRA.

Nordic Leisure Travel Group inleder samarbete med aktörer inom ”Direct Air Capture”20.6.2023 10:42:44 CEST | Pressmeddelande

Nordic Leisure Travel Group som äger researrangörerna Ving, Spies, Tjäreborg och Sunclass Airlines har skrivit en avsiktsförklaring med företagen Nordic DAC Group AB och Carbon Removal AS. Norska Carbon Removal ska under 2027 ha en infångningsanläggning klar för att samla in koldioxid från luften, s.k. Direct Air Capture, som därefter ska lagras permanent 2,6 km under havsbotten i Nordsjön. Den infångade koldioxiden kan också användas som en råvara för industrin, t ex vid framställning av hållbart flygbränsle, SAF.

Så sparar man på resekostnaderna – utan att minska på upplevelsen. Här finns billigaste matkassen i Medelhavet!15.6.2023 14:27:14 CEST | Pressmeddelande

Svenskarnas reslust är stor och när sommarsemestrarna nu stundar är det många som bokat en resa till sydligare breddgrader. En rekordsvag kronkurs och inflation gör dock att många förväntar sig dyrare kostnader. Men resan behöver inte bli så kostsam på plats som man föreställer sig - om man botaniserar i det lokala utbudet. Ving har undersökt vad lokala rätter och vanliga varor kostar på sex populära destinationer i Medelhavet. Och i samtliga fall är prisnivån lägre än i Sverige.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum