Friends Agenda

Friends Agenda rekryterar Nackas kommunikationschef

Dela
Friends Agenda förstärker sitt kunderbjudande med att rekrytera Anna Trygg, tidigare kommunikationschef i Nacka kommun. Anna går in som seniorkonsult och kommer jobba med flera av byråns kunder.

– Vi är väldigt glada över att ha knutit till oss Anna Trygg. Anna är en senior kraft med gedigen erfarenhet av kommunikation, ledarskap och utveckling inom den kommunala sektorn och i stora komplexa organisationer. Vi har följt hur Nacka kommuns kommunikation har utvecklats de senaste åren och är imponerade av det vi har sett. Det blir ett välkommet tillskott till befintliga och nya uppdragsgivare, säger Sibel Wolff, vd Friends Agenda.

Anna började på Friends Agenda den 10 januari.

– Jag är glad och stolt över att bli en del av det proffsiga gänget på Friends Agenda. Efter att ha drivit utveckling i nära fem år i Nacka kommun känns det spännande att återigen kliva in i konsultrollen och bidra till nya och gamla kunders framgång, säger Anna Trygg.

– Vi erbjuder våra kunder senior erfarenhet och handfast stöd som säkrar att ord blir handling och effektiv påverkan som skapar tydligt värde. En kombination som är väldigt efterfrågad och som gör att vi kommer att rekrytera flera nya medarbetare under året, säger Mattias Andersson, arbetande styrelseordförande i Friends Agenda.

Friends Agenda startade år 2009 och har vid fyra tillfällen fått Regis utmärkelse Årets Byrå i kategorin PR- och kommunikation, senast förra året.

Kontakter

Bilder

Om

Friends Agenda
Friends Agenda
Åsögatan 115
116 24 Stockholm

http://friendsagenda.se/

KRIS - FÖRÄNDRING - FÖRNYELSE

Friends Agenda är en PR- och kommunikationsbyrå som erbjuder rådgivning och rätt resurser för kommunikationsdriven verksamhetsutveckling.

Vi erbjuder partnerskap och effektivt stöd i kris, i förändringsarbete och skapar långsiktigt värde genom att öka förståelse, förtroende och på så sätt skapa nya möjligheter för dig som kund.

Följ Friends Agenda

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Friends Agenda

Årets första halvlek – demokratiseringskampanjer, poddmakeri och lägereldsreality21.5.2024 14:43:26 CEST | Nyheter

Första halvan av 2024 lider mot sitt slut. I backspegeln ser vi ett halvår präglat av en ängslig och prisstyrd marknad där vi tvingats lära oss nytt och se alternativa lösningar. Vad är AI och hur kan vi använda oss av det, hur fortsätter vi stärka och förverkliga den gröna omställningen, hur kan kommunikation fungera som ett demokratiseringsverktyg och vilka mediala uppdrag är viktiga i en splittrad tid?

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye