KESO® Frukt & bär – nytt smakrikt mellanmål från KESO® Cottage Cheese

Nya KESO® Frukt & bär är ett naturligt proteinrikt mellanmål med låg sötma. I botten finns ett lager frukt eller bär som toppas med laktosfri cottage cheese – allt i samma bägare. Smak och färg är naturlig och sötman kommer från enbart frukt eller bär och juice. Eftersom produkten består av två lager kan du själv bestämma hur du ska äta den och hur mycket smak du vill ha. Rör om helt, blanda lite i taget eller ät som den är. KESO® Frukt & bär passar perfekt för att fylla på med energi vid mellanmålet, träningen eller på utflykten.
"Många konsumenter saknar ett bra utbud av hälsosammare mellanmål som inte innehåller för mycket tillsatser, men som samtidigt inte kompromissar med god smak. Därför är vi väldigt glada över att nu lansera KESO® Frukt & bär som är ett nyttigt mellanmål fyllt med både naturlig smak och protein", säger Magdalena Falk, Brand Manager, Arla Foods.
Nya KESO® Frukt & bär kommer i två varianter – jordgubb samt äpple & kanel. Produkten innehåller 17g protein per förpackning och 1,3% fett.
KESO® Frukt & bär jordgubb samt äpple & kanel finns i butik från vecka 7, 2022.
Kontakter
Magdalena Falk, Brand Manager, Arla Foods
E-mail: magdalena.falk@arlafoods.com
Bilder





Om
Arla – böndernas eget mejeri
Arla är ett internationellt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av cirka 7 600 mjölkbönder i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxemburg och Nederländerna. Arla Sverige är hem åt klassiska varumärken som Arla Ko, Bregott, KESO® och Pucko. Arla är världens största producent av ekologiska mejeriprodukter och en av de starkaste aktörerna i den internationella mejerivärlden med försäljning i 164 länder. Arlas elva mejerier i Sverige köper 100 procent förnybar el och alla egna tunga transporter är fossilfria.
Följ Arla
Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.
Senaste pressmeddelandena från Arla
Han är Arlas nya mejerichef22.4.2025 08:00:00 CEST | Pressmeddelande
Hervé Currat är ny mejerichef på Arlas mejeri i Östersund. – Det ska bli jättespännande att få arbeta i detta stora bondekooperativ. Jag ser verkligen fram emot att leda Arlas nordligaste mejeri, säger Hervé Currat.
En månad kvar: Sök mejeriteknikerutbildningen15.4.2025 06:00:00 CEST | Pressmeddelande
Behovet av kvalificerad arbetskraft i livsmedelsindustrin är större än någonsin. Nu är ansökan öppen till den yrkeshögskoleutbildning som formar framtidens experter inom mejeriteknik.
Arla huvudpartner till ny mötesplats för hållbart matsystem11.4.2025 12:30:00 CEST | Pressmeddelande
När Bite Stockholm arrangeras för första gången den 29–30 september 2025 på Stockholmsmässan i Älvsjö, samlas hela värdekedjan för att tillsammans driva utvecklingen framåt. Bondeägda Arla är en av huvudpartnerna till den nya mässan, som blir Nordens ledande B2B-mässa för ett hållbart matsystem.
Arla Foods och DMK Group tillkännager avsikt att gå samman8.4.2025 10:30:00 CEST | Pressmeddelande
Arla Foods och DMK Group är stolta över att i dag meddela att vi avser att gå samman och skapa det starkaste mejerikooperativet i Europa. Vår fusion samlar mer än 12 000 mjölkbönder och vi siktar på att bli ett gemensamt kooperativ med en kombinerad proformaomsättning på 19 miljarder euro. Med detta steg går vi mot att skapa framtiden inom mejeri, utveckla näringsrik, högkvalitativ mjölkproduktion och innovation i Europa och globalt, samtidigt som vi säkerställer ett starkt mjölkpris till våra ägare. Fusionen måste godkännas av kooperativens representantskap och av myndigheterna.
Fem Arlabönder får guldmedalj av kungen4.4.2025 06:00:00 CEST | Pressmeddelande
Årets stora mjölkfest på Kungliga slottet i Stockholm närmar sig snabbt. På måndag delar Kung Carl XVI Gustaf ut guldmedaljer till åtta svenska mjölkbönder, varav fem från Arla, för deras långvariga arbete med att leverera mjölk av högsta kvalitet.
I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.
Besök vårt pressrum