Stångåstaden

Stångåstaden huvudpartner till Bonfire Festival

Dela
Stångåstaden och Studentbostäder går tillsammans in som huvudpartner för Bonfire Festival som kommer till Linköping, Stångebrofältet 9–10 september 2022.

Bonfire blir ett nytt tillskott i stadens evenemangsutbud och kommer att sätta Linköping på ”festivalkartan”.

- Vi jobbar för att Linköping ska vara en attraktiv stad att leva och bo i. Genom att vara partner för den här festivalen är vi med och skapar förutsättningar för just det. Det ger oss också en möjlighet att erbjuda våra kunder, både inom Stångåstaden och Studentbostäder, fördelaktiga biljettpriser till festivalen. Vi ser det även som ett nytt sätt att välkomna studenterna som kommer till staden vid den här tiden, säger Heidi Berger, marknad- och kommunikationschef på Stångåstaden.

Bakom festivalen står Homerun Festivals, en erfaren aktör som också driver festivalerna Brännbollsyran i Umeå och Bayside Festival i Helsingborg.

- Vi är exalterade över att etablera en ny stor musikfestival i en av Sveriges största studentstäder. En stor del av vår festivalpublik kommer bestå utav studenter från Linköpings universitet, studenter som bor hos både Studentbostäder och Stångåstaden. Vi är därför extra glada över att dom är med som huvudpartner för Bonfire Festival, säger David Arkhult, festivalgeneral på Bonfire Festival.

Festivalen kommer att bjuda på musikakter av internationell klass i form av världsartisten Martin Garrix men också av svenska akter av hög standard så som Veronica Maggio, HOV1 och Victor Leksell. Läs mer om festivalen på bonfirefestival.se

För ytterligare information kontakta gärna:
Karin Brinkby, marknadsförare Stångåstaden, telefon 073-724 24 22
Christoffer Lundström, Bonfire Festival / Homerun Festivals, Partnerkoordinator,
mejl: chris@homerunfestivals.se

Om

Stångåstaden
Stångåstaden
Box 3300
580 03 Linköping

013-20 85 00http://www.stangastaden.se

Stångåstaden är det största bostadsbolaget i Linköping och ägs av Linköpings kommun. Vi äger och förvaltar cirka 18 000 lägenheter, 4 100 av dem är studentbostäder och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder i Linköping AB. Dessutom har vi cirka 40 byggnader med kulturhistoriskt värde som förvaltas av dotterbolaget Kulturfastigheter. 

Följ Stångåstaden

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stångåstaden

Sverige behöver höja renoveringstakten och göra en grön omställning24.11.2023 09:05:30 CET | Blogginlägg

Det kommer rapporter nästan dagligen om hur bostadsbyggandet minskar. När jag lyssnar på kollegor ute i landet i både privata och offentligt ägda bolag så stämmer bilden. Det finns förstås undantag men de allra flesta avvaktar med nyproduktion. Det är svårare att få ihop kalkylen och dessutom finns presumtionshyresdomen som skapar osäkerhet kring intäktssidan. Sammantaget gör det här förstås att frågan om att effektivisera och försöka sänka kostnaderna för att bygga viktigare än någonsin.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum