Friskis med sikte på framtiden

Dela
En lördag med klassisk föreningsdemokrati och en söndag där bågen spändes rejält i gemensamt strategiarbete. Så sammanfattar Friskis&Svettis generalsekreterare årsstämman, som är idrottsföreningens högsta beslutande organ.
Foto: Marie Löfdahl
Foto: Marie Löfdahl

- Två grymma dagar. Pandemin har varit tuff för Friskis men den har också satt fart på spännande utvecklingsarbete. Vår expertis, lustfyllda och lättillgängliga träning gör stor skillnad för många enskilda och för samhället i stort. Och det är uppenbart att Friskis aldrig någonsin vill stå still, säger Susanne Jidesten generalsekreterare i Friskis&Svettis.

Friskis nuvarande utvecklingsstrategi började gälla 2018 och löper året ut. I höst ska ett nytt beslut fattas om en gemensam riktning framåt. Ett intensivt arbete för att forma den nya strategin engagerar många inom Friskis och accelererar i skrivandets stund. I söndagens diskussioner stod framtidens engagemang i fokus på typiskt Friskis vis där mod och nyfikenhet präglar dialogen.

Exempel på stämmobeslut som fattats i helgen är att Friskis&Svettis organisatoriskt ska stanna kvar inom Riksidrottsförbundet och att flyg ska väljas bort som transportmedel när träningsresor arrangeras i Friskis&Svettis namn.

Vid mötet fick följande personer stämmans förtroende att ingå i Friskis&Svettis Riks styrelse

Peter Lilja - Ordförande (omval)
Maria Ågren (omval)
Seppo Vaihela (omval)
Emma Hult (nyval)
Ann Lindberg (nyval)
Emelie Parkman (1 år kvar)
Toomas Tartu (1 år kvar)

Kontakter

Bilder

Foto: Marie Löfdahl
Foto: Marie Löfdahl
Ladda ned bild

Om

Friskis&Svettis
Friskis&SvettisMänniskor i alla åldrar utgör Friskis&Svettis genom sina medlemskap. Vi är fördelade i 156 ideella idrottsföreningar, varav 104 i Sverige och resterande i Norge och övriga Europa. Friskis&Svettis vill alltid att fler ska få chans att hitta sin grej inom träningen. 

Följ Friskis&Svettis

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Friskis&Svettis

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye