Euro Accident Livförsäkring AB

Euro Accident får rating ”A− Excellent” av AM Best

Dela
Euro Accident får en Financial Strength Rating om ”A− Excellent” av kreditratinginstitutet AM Best.

Kreditratinginstitutet AM Best har publicerat sina ratingar av Euro Accident Livförsäkring AB. Bolaget får en Financial Strength Rating om ”A− Excellent” och en Long-Term Issuer Credit Rating om ”a− Excellent”. Utsikterna för båda ratingarna är stabila.

AM Best skriver bland annat så här i sitt pressmeddelande (på engelska):

”The ratings reflect Euro Accident’s balance sheet strength, which AM Best assesses as strong, as well as its adequate operating performance, neutral business profile and appropriate enterprise risk management (ERM).” Källa: AM Best

– Vi är väldigt stolta över att ha fått de här officiella ratingarna. Det är ett fint bevis på vår finansiella styrka och vår förmåga att uppfylla våra åtaganden. Det är tryggt för alla som är försäkrade hos oss eller gör affärer med oss. Det är också frukterna av en långsiktig finansiell strategi och ett långsiktigt och nära samarbete med våra försäkringsförmedlare och partners, säger Thomas Petersson, vd, Euro Accident Livförsäkring AB.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Euro Accident Livförsäkring AB
Euro Accident Livförsäkring AB
Svärdvägen 3 A
182 33 Danderyd

077-440 00 10https://euroaccident.com/se/

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med över 1,7 miljard kronor i årlig premievolym och över 300 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och mår bra. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare.

Följ Euro Accident Livförsäkring AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Euro Accident Livförsäkring AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye