Innovationsföretagen

Together Techs vd ny ordförande i Innovationsföretagens styrelse

Dela
Vid Innovationsföretagen årsmöte idag valdes en delvis ny styrelse med Sara Lindmark, vd Together Tech, som ny ordförande.

Sara Lindmark, vd för Together Tech, är nyvald ordförande för Innovationsföretagen. Dessutom tillträder tre nya ledamöter: Alexandra Hagen, vd White Arkitekter AB, Tore Strandgård, vd Incoord AB, och Anders Wärefors, vd Bjerking AB.

- Den innovativa arkitekt- och ingenjörsbranschen spelar en viktig roll i skapandet av ett nytänkande, inkluderande och hållbart samhälle. Efterfrågan på medlemsföretagens tjänster är mycket stor och vi behöver fortsätta att utveckla vår kompetens och växa. Styrelsen har en viktig uppgift att driva ett arbete som stärker vår röst i samhället. Jag ser mycket fram emot att få leda förbundet i dessa tider av stora förändringar säger Sara Lindmark, nyvald styrelseordförande för Innovationsföretagen.

Förbundet tackar tidigare ordförande Charlotte Bergman, ELU Konsult AB, och Johan Dozzi, vd Tyréns AB, som lämnade styrelsen i samband med årsmötet samt Niklas Sörensen som lämnade styrelsen tidigare i år i samband med att han lämnade Ramboll.

- Förbundet är väl rustat för framtiden, med en stark ställning hos medlemmarna, en tydlig framtidsvision och en stabil plattform både som bransch- och arbetsgivarorganisation. Med den nya styrelsen är vi fortsatt väl rustade för att fortsätta stärka förutsättningarna för en innovativ arkitekt- och ingenjörsbransch, säger Magnus Höij, förbundsdirektör för Innovationsföretagen.

Den nya styrelsen:

Sara Lindmark, Together Tech AB

Håkan Danielsson, WSP Sverige AB

Alexandra Hagen, White Arkitekter AB

Daniel Nord, Fojab, Arkitekter AB

Mårten Leringe, C.F. Møller Sverige AB

Erik Landgren, Kiwa Inspecta AB

Anneli Liljemark, Liljemark Consulting AB

Ann-Louise Lökholm Klasson, Sweco Sverige AB

Tore Strandgård, Incoord AB

Jens Wickström, Sigma Industry West AB

Anders Wärefors, Bjerking AB

Bilder

Om

Innovationsföretagen
Innovationsföretagen
Storgatan 19
11451 Stockholm

08-762 67 00http://www.innovationsforetagen.se

Välkommen till Innovationsföretagen

Innovationsföretagen är ett bransch- och arbetsgivarförbund som representerar innovativa företag inom den kunskapsintensiva tjänstesektorn. Vårt uppdrag är att skapa förutsättningar för en världsledande arkitekt- och ingenjörsbransch. Det gör vi dels genom opinionsbildning, dels genom att erbjuda medlemsservice.

Läs mer på www.innovationsforetagen.se

Följ Innovationsföretagen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Innovationsföretagen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye