Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Clockwork har branschens nöjdaste kunder – för andra året i rad!

Dela
Med ett kundnöjdindex på 73,4, enligt Svenskt Kvalitetsindex senaste mätning, toppar Clockwork återigen årets lista över bemanningsbranschens nöjdaste kunder. ”Det är ett kvitto på att vi har helt fantastisk personal och processer som säkerställer hög kvalitet och nöjda kunder år efter år”, säger Clockworks vd Petter Lundgren om årets resultat.
För andra året i rad toppar Clockwork Svenskt Kvalitetsindex lista över bemanningsbranschens nöjdaste kunder.
För andra året i rad toppar Clockwork Svenskt Kvalitetsindex lista över bemanningsbranschens nöjdaste kunder.

Mätningen för 2022 visar inte bara att Clockwork har branschens nöjdaste kunder. Resultatet tyder också på att kunderna är mer nöjda i år jämfört med förra året. Då låg siffran på 73,1 – i år 73,4. 
– Jag tror att pandemiåren och de osäkra tiderna som präglat arbetsmarknaden har stärkt vår kundnöjdhet. Det beror på att vår strategi bygger på att vi är nära och aktiva i dialogen med våra kunder för att vara ett bra stöd när det blåser. När det dessutom råder en stor kandidatbrist är vi bra rustade med stora kontor och mycket intern personal vilket säkerställer snabba tillsättningar, säger Petter Lundgren, vd på Clockwork Bemanning & Rekrytering.

Service och återkoppling viktigast
I flera studier som Svenskt Kvalitetsindex gör om både befintliga och framtida kunder så ställs genomgående frågor kring vad som är viktigt vid val av leverantör.
– Vi känner igen resultat på frågan vad som är viktigt vid val av bemanningsbolag och kan återigen konstatera att priset inte är det mest avgörande, säger Johan Rhodin, analytiker Svenskt Kvalitetsindex. Själva priset är nu ännu längre ned på listan och kommer först på sjätte plats. Istället är det områden som service, utbud, återkoppling och rykte som kommer mycket högre på agendan, konstaterar Johan Rhodin i ett pressmeddelande.

Frågorna som kunderna har fått svara på berör service, snabb återkoppling, utbud av personal, rekommendationer, rykten, pris, digitala tjänster, erfarenhet och lokala kontor. 

Lönekriterier som premierar kundnöjdhet
På Clockwork styr det mesta mot målet att ha Sveriges nöjdaste kunder. Det speglas inte minst i lönesystemet, som premierar att personalen gör kunderna nöjda. 

– Våra fyra lönekriterier baseras på att vi har snabb återkoppling till våra kunder och kandidater, att vi jobbar tillsammans som ett lag, har ordning och reda för att säkerställa hög kvalitet och att skapa största möjliga värde för våra kunder. Vi mäter dessa fyra kriterier istället för resultat eftersom vi ser att resultatet blir en effekt av att vi har nöjda kunder, berättar Petter Lundgren. 

Hållbarhet i fokus
Under våren presenterade Clockwork sin andra frivilliga hållbarhetsrapport. I hållbarhetsarbetet är Branschens bästa medarbetare, Hållbar kompetensförsörjning och Göra skillnad och ge tillbaka tre prioriterade fokusområden. 

– Att vi har tydliga satsningar inom hållbarhet, framför allt den sociala hållbarheten i form av jämställdhet och inkludering i arbetslivet, är något vi ser ger avtryck både hos våra kunder, medarbetare och konsulter. Vår ambition är att vara det självklara valet för alla som vill jobba för ett mer hållbart, jämställt och inkluderande näringsliv, säger Petter Lundgren.

Branschens roll blir viktigare
En av de främsta utmaningarna för svenskt näringsliv idag är att säkerställa tillgången till bra kompetens. Det gör att bemannings- och rekryteringsbranschens roll i samhället stärks, menar Petter Lundgren. 

– Vi befinner oss i en bransch där vi har hård konkurrens. Därför är det extra roligt att vår strategi lönar sig både för oss och för våra kunder, avslutar Petter. 

Kontakter

Bilder

För andra året i rad toppar Clockwork Svenskt Kvalitetsindex lista över bemanningsbranschens nöjdaste kunder.
För andra året i rad toppar Clockwork Svenskt Kvalitetsindex lista över bemanningsbranschens nöjdaste kunder.
Ladda ned bild

Om

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Holmgatan 22
791 71 Falun

0200 11 11 13https://clockworkpeople.se/

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i över tjugo städer från norr till söder.


Läs mer på www.clockworkpeople.se

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye