Linköpings kommun

Resmex får ny vd

Dela
Erik Styrenius blir ny vd för det kommunala bolaget Resecentrum Mark och Exploatering i Linköping AB, Resmex. Han tar över rollen efter Michael Stenberg som går vidare till en tjänst utanför kommunkoncernen.
Erik Styrenius Foto: Resmex
Erik Styrenius Foto: Resmex

Erik Styrenius är fastighetschef på Lejonfastigheter. Han tillträder som vd för Resmex idag, fredag den 1 juli, och kommer att sköta vd-uppdraget parallellt med sin anställning på Lejonfastigheter.

– Det är ett roligt skede att komma in i Resmex med tanke på Ostlänkens tydligare utveckling framöver. Linköping är inne i en otroligt spännande fas när vi ska bygga staden över ån, skapa mer innerstad och så småningom även ett nytt resecentrum med allt det för med sig. Michael Stenberg har gjort ett mycket bra arbete som vd och jag ser fram emot att, tillsammans med näringslivet och andra aktörer i processen, skapa de bästa förutsättningarna för Linköping att ta vara på de möjligheter som utvecklingen för med sig, säger Erik Styrenius.
 

För mer information kontakta gärna:
Erik Styrenius, 073-593 88 16

Bilder

Erik Styrenius Foto: Resmex
Erik Styrenius Foto: Resmex
Ladda ned bild

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 43
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum