Jimmie Åkessons turné på Göta kanal

Dela
Jimmie Åkesson inleder valrörelsen med en turné på Göta kanal. Tillsammans med riksdagskandidaten Jessica Stegrud kommer de åka båt längst kanalen och stanna till för att möta väljare, presentera nya utspel och föra intressanta samtal.

Jimmie och Jessica kommer att lägga till i:

 • Söderköping, Fiskartorget.
  22 juli kl 13.00

 • Linköping, Bergs slussar.
  23 juli kl 14.00

 • Motala, Stadsparken. 
  24 juli kl 15.00

 • Karlsborg, kanalscenen, Norra Kanalgatan.
  25 juli kl 11.00

 • Töreboda, gästhamnen, Kanalvägen.
  25 juli kl 18.00

 • Sjötorp, gästhamnen, Stenbordsvägen.
  26 juli kl 16.00

Allmänheten och pressen bjuds in för att lyssna till politiska diskussioner och få svar om partiets politik. I Karlsborg kommer partiet även att presentera ett nytt politiskt program, mer information om detta kommer senare.

Mer information om Jimmie Åkessons valrörelse finner du här.

Kontakter

Bilder

Om

Sverigedemokraterna
Sveriges Riksdag
100 12 Stockholm

https://sverigedemokraterna.se/

Sverigedemokraterna är ett socialkonservativt parti med nationalistisk grundsyn som eftersträvar en hög grad av trygghet och samhörighet i det svenska samhället.

Partiet är representerade på kommunal, regional och nationell nivå samt i Svenska kyrkans högst beslutande organ.

Partiledare sedan 2005 är Jimmie Åkesson.

Följ Sverigedemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Sverigedemokraterna

Koranbrännare i medlemsregistret - lämnar under uteslutningsprocess1.9.2023 19:00:00 CEST | Pressmeddelande

Partiet blev varse om att en person, som under den senaste tiden anordnat flertalet aktioner där denne har eldat koraner, enligt rykte hade ett medlemskap i Sverigedemokraterna. Ryktet uppstod i samband med att personen själv påstått detta för medierna under sommaren. Det föranledde en undersökning av partiets medlemsregister och efter att medlemskapet bekräftats öppnades ett uteslutningsärende. Idag är personen inte längre medlem i partiet.

Jimmie Åkesson fortsätter Sverigeturnén29.8.2023 14:10:24 CEST | Pressmeddelande

Partiledare Jimmie Åkesson och partisekreterare Mattias Bäckström Johansson fortsätter nu sin turné landet runt och träffar partiets distrikt. På agendan står att möta medlemmar och prata om samarbetet med regeringen, partiets position och framtid. Det kommer även att finnas tid för media i samband med besöken, ring eller maila pressavdelningen för intresseanmälan och information om tider etc. Höstens turnéschema med distrikt och städer som kommer besökas: 31/8 Östergötland - Norrköping 1/9 Jönköping 5/9 Västra Götaland Norra - Vänersborg 6/9 Västra Götaland Västra - Mölndal 19/9 Skåne - Malmö 26/9 Halland - Halmstad 3/10 Sjuhärad - Borås 4/10 Skaraborg - Skövde 12/10 Södermanland - Eskilstuna 26/10 Örebro 27/10 Värmland - Karlstad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum