Ny tjänst för jämförelse av mobiloperatörer lanseras

Dela
Mobilkoll.nu jämför, skapar guider och testar allt inom appar och mobiltelefoni. På sajten kan konsumenter hitta all nödvändig information när det kommer till att skaffa eller byta mobilabonnemang. Detta med välutformade artiklar och guider.
Mobilkoll lanserar ny hemsida som jämför mobiloperatörer
Mobilkoll lanserar ny hemsida som jämför mobiloperatörer

Mobiloperatörsmarknaden växer sig allt större och det lanseras titt som tätt nya operatörer sina individuella erbjudanden. Som konsument kan man idag välja någon av storoperatörerna eller de nya lågprisoperatörerna som hyr in sig i någon utav de större aktörernas nät. Det finns i nutid ett 20-tal olika mobiloperatörer att välja mellan.

Det stora utbudet av mobiloperatörer som finns idag gör det svårt för konsumenter att välja mobilabonnemang. Inom varje mobiloperatör finns därefter också en mängd olika mobilabonnemang att välja mellan vilket gör valet ännu svårare.

Det finns en mängd faktorer som är viktiga att ta i beaktning när man väljer mobilabonnemang och just dessa har den nya sajten Mobilkoll testat och jämför. Det kan handla om allt från pris till surfmängd, bindningstid, uppsägningstid, startavgift eller kundtjänst.

"Skillnaden på pris och villkor kan vara enorm när man ställer 2 abonnemang mot varann som innehåller exakt samma mängd surf." Säger Fredrik Ågren, innehållsansvarig på Mobilkoll.

Viktigt att jämföra operatörer för att få bäst pris

Jämför man inte de olika faktorerna innan man signar upp sig på ett mobilabonnemang är det lätt att man blir missnöjd med sitt val. Många konsumenter söker efter det lägsta priset men det är inte alltid abonnemanget med lägst pris som är bäst. Exempelvis har lågprisoperatörerna ofta inte någon kundtjänst via telefon. Många konsumenter uppskattar att kunna kontakta en personlig kundservice och betalar därmed gärna ett högre pris för att få denna tjänst.

Det finns också vissa mobiloperatörer som har bättre förmåner när det kommer till utlandet. Det kan exempelvis handla om att du hos vissa operatörer får utnyttja hela din surfmängd inom EU och hos andra bara en viss mängd. Det är såklart viktigt att ta i beaktning om man reser mycket.

Som oinsatt konsument är detta helt enkelt svårt att hålla reda på. Det tar dessutom väldigt lång tid att ta sig in på varje operatörs enskilda webbsida för att ta reda på pris, erbjudande och innehåll i de olika abonnemangen och själv göra en jämförelse.
Just därför finns mobilkoll.nu till och hjälper konsumenter att råda bot på alla sorters frågetecken man kan ställas inför när det kommer till mobilabonnemang och olika operatörer.

Kontakter

Bilder

Mobilkoll lanserar ny hemsida som jämför mobiloperatörer
Mobilkoll lanserar ny hemsida som jämför mobiloperatörer
Ladda ned bild

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

GetLEI lanserar SvenskLEI: En lokal hemsida för den svenska marknaden för utfärdandet av LEI koder31.1.2024 13:39:21 CET | Pressmeddelande

GetLEI, en ledande global leverantör av Legal Entity Identifier (LEI)-koder, har idag med glädje tillkännagivit lanseringen av SvenskLEI, en ny hemsida som är speciellt anpassad för att möta behoven hos den svenska marknaden. Denna lansering markerar ett betydande steg i företagets strävan att göra processen för att skaffa och hantera LEI-koder enklare och mer tillgänglig för svenska företag.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye