Svenska Ishockeyförbundet

Beijer Hockey Games spelas i Malmö Arena

Dela
Den 9–12 februari 2023 spelas Beijer Hockey Games, som är en del av Euro Hockey Tour. Turneringen är den största turneringen som Svenska Ishockeyförbundet årligen arrangerar. Nu står det klart att turneringen kommer att spelas i Malmö Arena.

Biljettsläpp för Beijer Hockey Games sker 27 september.

– Vi ser fram emot att komma tillbaka till Malmö, som erbjuder förstklassigt arrangemang på alla punkter och en arena av hög internationell klass. Malmö Redhawks och Malmö Arena gjorde ett mycket bra jobb under Beijer Hockey Games 2021, som ju spelades under pandemin med en bubbla. Malmö har en fantastisk hockeypublik vilket gör att Beijer Hockey Games 2023 kommer att bli en folkfest, säger Jesper Björck, marknadsansvarig Svenska Ishockeyförbundet.

– Vi hälsar återigen Svenska Ishockeyförbundet, deltagande nationer, sponsorer och publik välkomna tillbaka till Malmö Arena och Beijer Hockey Games i februari 2023. Efter 2021 års genomförande utan publik, är det nu extra roligt att kunna rama in isen med blågula läktare och skapa hockeymagi, säger Karin Mårtensson, VD Malmö Arena.

– Det ska bli jättekul att få hit Tre Kronor igen. Vi är stolta över att tillsammans med Malmö Arena få stå som värd för Beijer Hockey Games. Med vårt starka samarbete som grund vet vi att vi på nytt kommer kunna genomföra ett bra arrangemang. Jämfört med senast ser vi nu också fram emot att publiken i regionen ska få njuta av landslaget, säger Patrik Sylvegård, VD Malmö Redhawks.

– Beijer Hockey Games 2022 blev en publiksuccé i Avicii Arena. Det ska bli otroligt spännande att bjuda in till en ny publikarena i Malmö. Nu ska vi tänka lite nytt och göra hockeyupplevelsen ännu lite bättre för våra kunder och alla hockeyfans. Vi är övertygade om att turneringen kommer bli en upplevelse i världsklass i Malmö Arena i februari 2023. Beijer är en stolt huvudsponsor till Svenska Ishockeyförbundet och namnsponsor till turneringen, och Beijerläktaren/Gula väggen kommer att heja fram Tre Kronor till nya framgångar, säger Elisabet Heinrich, marknadschef Beijer Byggmaterial.

Tre Kronor spelar mot Finland, Schweiz och Tjeckien i Beijer Hockey Games.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum