Massagepistol bäst i test - bästa massagepistolen blev Flowlife flowgun

Dela
Den bästa massagepistolen ger en utsökt, lugnande och djupgående massage för ömma muskler. I årets Bäst i Test där vi har djuptestat ett stort antal massagepistoler av olika modeller var Flowlife Flowgun Pro 2.0 den bästa massagepistolen.

Massagepistol bäst i test – bästa massagepistolen 2022 blev Flowlife Flowgun

Genom att välja rätt massagepistol kan du effektivt lindra dina ömma muskler. En bra massagepistol bör inte väga mer än att du enkelt kan bära med den i väskan. Det betyder att du kan ta med verktyget till kontoret och få igång blodcirkulationen i de spända axlarna. Det betyder också att du kan lindra spänningar i nacke, rygg och nedre rygg i ditt hem på kvällen innan du går och lägger dig.

I det följande stycket kommer vi att presentera de mest populära massagepistolerna på marknaden. Alla dessa massagepistoler har fått fantastiska recensioner från både experter och konsumenter. Med andra ord, massagepistoler, som du kan känna dig nöjd med från första stund och en lång tid framöver. De bästa massagepistolerna tar hem höga poäng på de viktigaste faktorerna. Läs mer nedan om vad du bör tänka på inför ditt köp. 

Fyra faktorer att ta hänsyn till när du köper en massagepistol

Som med alla andra konsumentprodukter är det är alltid en bra idé att göra en behovsbedömning innan du köper en massagepistol. Detta för att undvika felaktiga inköp.

 • Prislappen – Välj en massagepistol i rätt prisklass. Prislappen brukar bero på såväl tillverkare, design, motorkraft, batterilängd och antal munstycken. Generellt sätt så är de dyrare massagepistolerna av bättre kvalité än de allra billigaste modellerna.
 • Munstycken - Välj en massagepistol som har önskade munstycken. Massagepistoler kommer med olika munstycken. Om du vill ha en bra allround-massagepistol, bör du vara noga med att välja en modell som har både ett sfäriskt munstycke, ett platt munstycke, ett gaffelformat munstycke och ett runt munstycke.
 • Motor och batteritid - Välj en massagepistol med kraftfull motor och ett bra batteri. Du bör sikta på en massagepistol med en bra motor. Detta innebär att massagepistolen kommer att kunna leverera många "slag" per minut, vilket är viktigt för en effektiv massage. Samtidigt är det viktigt att du väljer en modell med ett bra batteri så att din massage inte avbryts i förtid.
 • Ljudnivå - Välj en massagepistol med låg ljudnivå. Ljudnivån på en massagepistol underskattas ofta. Men eftersom du ofta använder en massagepistol i nacken runt huvudet och öronen, bör du ta hänsyn till detta. Vissa massagepistoler väsnas helt enkelt så mycket att du inte kommer att kunna njuta av din massage. En riktlinje är att välja en modell vars decibelnivå inte är högre än 65 dB.

Vi har gjort research och samlat 10 antal vinnare av olika märken, som enligt vår åsikt är de bästa massagepistolerna på marknaden. Modellerna är granskade separat så att du får en tydlig bild av både fördelar och nackdelar.

Vi har också gjort en prisjämförelse och delat upp testet i premium-, mellan och budgetklassen, så att du kan hitta de mest gynnsamma erbjudandena snabbare. Genom att läsa vårt massagepistol bäst i test får du de bästa förutsättningarna för att kunna välja rätt modell för dina behov.

Vinnare Premiumklassen: Flowlife Flowgun Pro 2.0 - kraftfull massagepistol

Flowlife Flowgun blev utsedd till vår utmanare i premiumklassen då den är mycket kraftfull, har flera munstycken och klarar av att lösgöra muskelspänningar, ca. pris 3 900 kronor.

OBS! ANVÄND VÅR UNIKA RABATTKOD "MASSAGEPISTOLTEST" FÖR ATT FÅ 5% RABATT PÅ DITT KÖP HOS FLOWLIFE

 

För att se det här innehållet från www.netonnet.se måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Den här massagepistolen har utvecklats speciellt för att lösgöra muskelspänningar och stimulera fascia samtidigt samt påskynda återhämtning efter träning. Flowgun är en uppgraderad modell från märket Flowlife som nu kommer med fler munstycken (6 st). Den medföljande förvaringsväskan möjliggör för enkel transport av massagepistolen. Flowgun avger kraftfulla vibrationer och bjuder på hela 3200 slag/minut. Dessutom är batteritiden på hela 6 timmar innan det är dags för laddning. Det enda vi kan anmärka på är att designen inte är ergonomisk och det kan framförallt kännas i handleden efter en längre stunds användande.

Fördelar

 • Mycket kraftfull motor - 3200 slag/minut
 • 6 timmars lång batteritid
 • Praktisk förvaringsväska och 6 munstycken ingår
 • Garanti: 2 år

Nackdelar

 • Inga nackdelar

YTTERLIGARE INFORMATION OM DENNA MASSAGEPISTOL FINNER DU HÄR

Testvinnare Mellanklassen: Flowlife Flowgun GO - lätt massagepistol

Vår utmanare i mellanklassen blev massagepistolen Flowgun GO eftersom den är extremt lättviktig och smidigt kan bäras med i handväskan, ca. pris 2 495 kronor.

OBS! ANVÄND VÅR UNIKA RABATTKOD "MASSAGEPISTOLTEST" FÖR ATT FÅ 5% RABATT PÅ DITT KÖP HOS FLOWLIFE

 

 

För att se det här innehållet från web.archive.org måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Flowgun Go från Flowlife hör till en av marknadens smidigaste massagepistoler. Tack vare dess låga vikt om 903 gram kan du enkelt bära med den överallt. Dessutom har den en ergonomisk design. Flowgun Go ger dig upp till 2800 slag per minut och detta är tillräckligt för att frigöra triggerpunkter och stimulera bindväven. Eftersom den har 5 olika vibrationsnivåer och 6 utbytbara munstycken kan du enkelt anpassa varje massage efter dina behov. Vi uppskattar också att den kommer med bra pris! Det enda vi saknar är en förvaringsväska att förvara massagepistolen i när den inte används.

Fördelar

 • Låg vikt på 903 gram
 • Ergonomisk design
 • Bra slagkraft med 2800 slag/minut
 • 6 utbytbara munstycken
 • 5 vibrationsnivåer

Nackdelar

 • Inga nackdelar

YTTERLIGARE INFORMATION OM DENNA MASSAGEPISTOL FINNER DU HÄR

Testvinnare Budgetklassen: Musclepain - billig & bra massagepistol för nybörjare

Testvinnare i budgetklassen blev massagepistolen Musclepain eftersom den är prisvärd och kommer med hela 10 olika hastighetsnivåer. Dessutom har den en behagligt låg ljudnivå, ca. pris 1 800 kronor.

OBS! ANVÄND VÅR UNIKA RABATTKOD "MASSAGEPISTOLTEST.SE" FÖR ATT FÅ 10% RABATT PÅ DITT KÖP HOS MUSCLEPAIN

För att se det här innehållet från web.archive.org måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Massagepistolen Musclepain passar dig vare sig du är nybörjare- eller amatöranvändare av massagepistoler. Modellen är enkel att hantera samtidigt som den är tystgående och har en låg vikt på 800 gram. Musclepain bjuder på hela 10 olika hastighetsnivåer där du får mellan 1 400-3 200 slag/minut. Massagepistolen har ett slagdjup på 10 mm och ger en djupgående massage. En annan smart funktion är dess tydliga LED/ touch display där du enkelt kan läsa av data och ändra hastigheter. Vill du ha en lättvikt och tystgående massagepistol till ett lågt pris så är detta ett mycket bra val.

Fördelar

 • 10 hastighetsnivåer - från 1400 till 3200 slag/minut
 • Låg vikt på 800 gram
 • Behagligt låg ljudnivå - 30-45 db
 • På köpet får du en förvaringsväska med 6 munstycken
 • Praktisk LCD/touch display

Nackdelar

 • Inga nackdelar

YTTERLIGARE INFORMATION OM DENNA MASSAGEPISTOL FINNER DU HÄR

Utmanare Premiumklassen: Therabody Theragun Massager PRO - ergonomisk massagepistol

Vår nästa utmanare i premiumklassen blev Theragun Massager PRO som är ergonomisk och kan kopplas upp med Bluetooth för en personifierad massage, ca. pris 7 000 kronor.

För att se det här innehållet från www.racketspecialisten.se måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Theragun Massager PRO Armen har ett ergonomiskt handtag och en justerbar arm som hjälper dig att komma åt de mest svåråtkomliga områdena på kroppen. Handtagets designa ser också till att du undviker att bli trött i handen efter en längre stunds användande. Andra bra funktioner med den här massagepistolen är att den kommer med Bluetooth-uppkoppling, vilket betyder att du kan använda Therabody Appen för att skräddarsy massageupplevelsen helt efter dina egna behov.

Utöver detta så har Theragun PRO en lång batteritid vilket betyder att du inte behöver ladda så ofta mellan varven. Något vi kan anmärka på är att Theragun är något högljudd och att prislappen är hög. Men om du är ute efter en mer personifierad massage så är det höga priset helt klart värt det.

Fördelar

 • Skräddarsydd massage med Bluetooth och App-teknologi
 • Handtaget har en fantastisk ergonomisk konstruktion
 • Roterbar arm för en bättre räckvidd
 • Bra batteritid

Nackdelar

 • Låter ganska högt vid de högre hastigheterna
 • Dyr

YTTERLIGARE INFORMATION OM DENNA MASSAGEPISTOL FINNER DU HÄR

Utmanare Mellanklassen: Master Fitness MG500 - massagepistol med lång batteritid

Master Fitness MG500 blev vår nästa utmanare då den bjuder på en lång batteritid och en praktisk digital display, ca. pris 2 700 kronor.

För att se det här innehållet från web.archive.org måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Massagepistolen Master Fitness MG500 imponerar med sin långa batteritid på 5 timmar vilket ger dig som användare mer frihet och flexibilitet. Det här verktyget har 6 olika massagenivåer, vilket faktiskt är mer än vad flera andra kostsamma modeller har. På köpet får du även en smart förvaringsväska och 4 munstycken. En annan fördel med Master Fitness MG500 är dess digitala display som säkerställer att du får en bra överblick över bland annat intensitetsnivå och batteritid. En nackdel är dock att själva touch-kontrollen är något slö.

Fördelar

 • Lång batteritid - upp till 5 timmars användning
 • 6 olika massagenivåer
 • 4 massagehuvuden medföljer
 • Förvaringsväska ingår

Nackdelar

 • Touch kontrollen är inte kvalitativ

YTTERLIGARE INFORMATION OM DENNA MASSAGEPISTOL FINNER DU HÄR

Utmanare Budgetklassen: Careical Recovery, bra och billig massagepistol

Vår nästa utmanare i budgetklassen blev massagepistolen Careical Recovery som är en prisvärd och bra modell som lämpar sig särskilt bra för nacken, pris ca 1 000 kronor.

För att se det här innehållet från web.archive.org måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Careical Recovery är speciellt framtagen för att ge återhämtning åt ömma muskler och leder. Den kan även användas av den som lider av stel nacke. Du får 6 utbytbara munstycken på köpet, vilka alla är anpassade för kroppens olika muskler och delar. Careical Recovery har hela 20 hastighetslägen vilket ser till att du enkelt kan hitta den rätta nivån även för de ömmaste lederna och musklerna. Vi uppskattar att det går att se och skifta hastighet på den praktiska LCD-displayen. Det som drar ned betyget är motorkapaciten som inte är så kraftfull som vi hade önskat.

Fördelar

 • Går bra att använda på de ömmaste muskelgrupperna
 • Bra batteritid (4 till 6 timmar)
 • 20 hastighetsnivåer
 • Förvaringsväska och 6 munstycken ingår
 • LCD display
 • Otroligt prisvärd!

Nackdelar

 • Motorn är inte så kraftfull

YTTERLIGARE INFORMATION OM DENNA MASSAGEPISTOL FINNER DU HÄR

 

Utmanare Budgetklassen: Titan Life Trigger Gun - prisvärd massagepistol

Titan Life Trigger Gun blev vår utmanare i budgetklassen då detta är en extremt kraftfull modell med 4 olika hastighetsnivåer, ca. pris ca 1 900 kronor.

För att se det här innehållet från web.archive.org måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Den här massagepistolen hör till en av de mer kraftfulla massagepistolerna på marknaden med sina 3 300 slag per minut. Detta gör att den passar bra även för de större muskelgrupperna. Trigger Gun ger dig möjlighet att växla mellan 4 olika hastighetsnivåer och du har även 4 munstycken att välja mellan. Massagepistolen är dock något tung och klumpig att hålla i handen - därmed passar den bättre åt den som har en större hand.

Fördelar

 • Extremt kraftfull med 3 300 slag/minut
 • Passar också utmärkt för större muskelgrupper
 • 4 munstycken medföljer
 • Antal hastighetsnivåer: 4 st

Nackdelar

 • Massagepistolen känns relativt tung och klumpig efter en längre tids användande

YTTERLIGARE INFORMATION OM DENNA MASSAGEPISTOL FINNER DU HÄR

Utmanare Budgetklassen: Gymstick Massage Gun - billig massagepistol

Gymstick Massage Gun blev nästa utmanare i budgetklassen då den kommer med ett lågt pris och har alla nödvändiga funktioner du behöver, pris ca. 1 100 kronor.

För att se det här innehållet från web.archive.org måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Gymstick massagepistol passar bra åt nybörjare som inte kräver så mycket extra av sin massagepistol. Detta är framförallt en prisvärd modell med en helt okej batteritid på 3,5-5 timmar. Det medföljer 4 massagehuvuden och modellen har 3 olika massagenivåer att välja mellan, vilket ger dig bra variation. Massagepistolen kommer dessutom med en smart förvaringsväska för trygg förvaring. Gymstick Massage Gun har en ganska hög ljudnivå så den är inget för känsliga användare.

Fördelar

 • Mycket prisvärd modell
 • Batteritid: 3,5–5 timmar
 • 3 olika massagenivåer
 • 4 munstycken och förvaringsväska på köpet

Nackdelar

 • Relativt låg ljudnivå

YTTERLIGARE INFORMATION OM DENNA MASSAGEPISTOL FINNER DU HÄR

Sammanfattning

En massagepistol är idealisk för många olika typer av konsumenter. Det är dock särskilt lämplig för personer som ofta gör hård, halvprofessionell eller professionell träning. En snabbare återhämtning av kroppen kommer att vara välkommen för den här gruppen som behöver en frisk kropp varje dag.

Produkten kommer också att vara ett bra verktyg om du tränar till ett specifikt evenemang - både professionellt eller på träningsnivå. Detta beror på att det kommer att kunna lindra stelheten i kroppen som annars kan leda till överbelastningsskador.

Slutligen kommer människor som lider av lokal smärta att kunna dra mycket nytta av en massagepistol, eftersom den är mer effektiv än en skumrulle och massage med händer kan ge.

Vi hoppas att du genom att läsa vår köpguide och bäst i test har fått en bra översikt över de bästa massagepistolerna på marknaden. Lycka till med köpet!

Vanliga frågor och svar

 • Vilken massagepistol är bäst att köpa?

Den bästa massagepistolen är den modell som bäst passar dina önskemål och behov. På så sätt kan du vara säker på att den lever upp till din avsedda användning.

 • Hur väljer jag rätt massagepistol?

Du väljer rätt massagepistol genom att överväga vad dina behov är. Du kan till exempel komma undan med en billigare modell om du kan behöva använda den då och då, medan det är bättre att köpa en av god kvalitet om du behöver använda den ofta.

 • Är det farligt att använda massagepistol?

Nej, det är inte farligt att använda en massagepistol. Du bör dock undvika att använda massagepistolen på dina leder och nerver eftersom den är gjord med fokus på att massera musklerna, felaktig användning kan skada dina leder och nerver.

Övriga testade massagepistoler:

Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth 

Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth® som bjuder på stor motorkraft samtidigt som den är tystlåten och går att koppla upp via Bluetooth, ca. pris 5 500 kronor. Det höga priset exkluderar den ur premiumklassen.

För att se det här innehållet från web.archive.org måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth är det senaste stjärntillskottet hos Hyperice. Verktyget kan smidigt kopplas upp via Bluetooth och paras med appen HyperSmart™ för att analysera din träningsdata. Massagepistolen hör till en av de mest kraftfulla massagepistolerna på marknaden med sina 3200 slag per minut. Du kan välja mellan tre olika nivåer och du får med 5 utbytbara munstycken så att du enkelt kan anpassa massagen efter muskelgrupp och behov. Sist men inte minst så är den här modellen mycket tystlåten tack vare ljuddämparen Quiet Glide. Bra mskin men för dyr i jämförelse med andra modeller.

Fördelar

 • Bluetooth®-uppkopplad
 • Kraftfull - 3200 slag/minut
 • Tystlåten med ljuddämparen Quiet Glide
 • Upp till 2,5 timmars användning per laddning (batteriet är uppladdningsbart)
 • 5 utbytbara munstycken medföljer
 • Garanti: 12 månader

Nackdelar

 • Priset

Hyperice Hypervolt - tystgående massagepistol

Hyperice Hypervolt är enkel att använda, är tystgående och som har en ergonomisk design, ca. pris 3 100 kronor. Dock kostsam för sin prestanda.

För att se det här innehållet från web.archive.org måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Hypervolt från Hyperice är en mycket användarvänlig massagepistol som hjälper dig att lindra muskelstelhet och värk. Dessutom kan du använda den för uppvärmning inför träning. Det här verktyget har en ergonomisk konstruktion, kraftfull motor som ger upp till 3200 slag per minut. Dessutom har du tre olika hastighetsnivåer att välja mellan. Tänk dock på att batteriet enbart räcker i ca 2–3 timmar så du kommer behöva ladda den regelbundet.

Fördelar

 • Ergonomisk konstruktion och bekväm att hålla
 • Mycket användarvänlig - passar bra åt nybörjare!
 • Kraftfull - 3200 slag/minut
 • 3 hastighetsnivåer
 • 5 utbytbara munstycken
 • Quiet Glide TM-teknologi gör den tystlåten

Nackdelar

 • Batteritiden är ganska kortvarig

  

Kontakter

Bilder

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

GetLEI lanserar SvenskLEI: En lokal hemsida för den svenska marknaden för utfärdandet av LEI koder31.1.2024 13:39:21 CET | Pressmeddelande

GetLEI, en ledande global leverantör av Legal Entity Identifier (LEI)-koder, har idag med glädje tillkännagivit lanseringen av SvenskLEI, en ny hemsida som är speciellt anpassad för att möta behoven hos den svenska marknaden. Denna lansering markerar ett betydande steg i företagets strävan att göra processen för att skaffa och hantera LEI-koder enklare och mer tillgänglig för svenska företag.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye