Vänsterpartiet Malmö

Manifestation mot rasism

Dela
Vänsterpartiet Malmö bjuder in till manifestation för solidaritet och mot rasism. Liknande manifestationer genomförs samma dag i Stockholm och Göteborg. Tillsammans står vi enade i kampen mot högernationalism och rasism. Vi är många som står upp för att solidaritet och medmänsklighet ska styra Sverige.

Talar gör bland annat Vänsterpartiet Malmös kommunalråd Emma-Lina Johansson.

- Vi är många som är rädda för vilken typ av politik kommande regering väntas föra. På lördag står vi tillsammans upp i solidaritet med alla som drabbas av rasism och den högernationalistiska politik som nu väntas få inflytande över Sveriges regering, säger hon i en kommentar.

Tid: Lördagen den 17 september klockan 18.00

Plats: Möllevångstorget i Malmö

Artister: Julie Chickane och Christian Svensson

Arrangörer: Vänsterpartiet Malmö, Ung Vänster Skåne, F!, Miljöpartiet de gröna, Socialdemokraterna Malmö, fler kan tillkomma.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Vänsterpartiet Malmö
Vänsterpartiet Malmö
Nobelvägen 51 B
214 33 Malmö

040-96 64 67http://www.vmalmo.se

Vänsterpartiet Malmö är Vänsterpartiets största partiförening. Vi kämpar för ett jämlikt Malmö i kommunfullmäktige men verkar också bland Malmös socialistiska, feministiska, antirasistiska och gröna rörelser. Jämlika samhällen är en förutsättning för alla människors frihet.

Följ Vänsterpartiet Malmö

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vänsterpartiet Malmö

Uppmärksamma den 15 mars - FN:s dag mot islamofobi15.3.2024 06:00:00 CET | Pressmeddelande

FN:s generalförsamling fattade år 2022 beslut om att låta den 15 mars vara en internationell dag för att bekämpa islamofobin. Redan nu arrangerar Malmö stad tillsammans med civilsamhället ett uppmärksammande av den 15 mars. Vänsterpartiet anser dock att det är av vikt att genom politiskt beslut fastställa att Malmö stad årligen skall erkänna och uppmärksamma den 15 mars, oavsett politiskt styre.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye