Euro Accident Livförsäkring AB

Euro Accident är förmedlarnas val för sjunde året i rad

Dela
Euro Accident tar för sjunde året i rad hem utmärkelsen "Förmedlarnas val" i Origo Groups årliga förmedlarundersökning. Euro Accident behåller dessutom förstaplatserna som det bolag som flest försäkringsförmedlare anser har ett attraktivt riskerbjudande, privatvårdserbjudande och gruppförsäkringserbjudande.
Euro Accident  prisas som "Förmedlarnas val" för sjunde året i rad. Foto: Istockphoto
Euro Accident prisas som "Förmedlarnas val" för sjunde året i rad. Foto: Istockphoto

Origo Group genomför varje år en undersökning bland ett urval av slumpmässigt utvalda försäkringsförmedlare över hela Sverige för att fråga hur de uppfattar försäkringsbolagen och deras produkter. Utmärkelsen ”Förmedlarnas val” baseras på en sammanvägning av svaren på tre frågor; helhetsomdöme, förväntansbild och rekommendationsvilja även kallat NPS (Net promoter score).

I årets undersökning var Euro Accident det bolag som uppvisade starkast NPS-värde på 56, som är ett av de högsta värdena Origo Group sett i sin referensbas sedan 2006 då de började mäta NPS. Det bidrog till att Euro Accident nådde högsta helhetsindex bland försäkringsbolagen i undersökningen och kunde försvara sin titel som ”Förmedlarnas val” även 2022.

– Just NPS-måttet är vi särskilt stolta över för det visar på lagspelet inom hela EA. Hela 65 procent av de tillfrågade förmedlarna gav oss betyget 9-10 på frågan hur troligt det är att de skulle rekommendera oss till en kollega. Det visar att vi har en stor andel riktiga ambassadörer där ute och det visar också på vårt breda fäste på marknaden och att vi alla vill ge den bästa servicen vi har till alla, säger Staffan Johansson, Sverigechef för Euro Accident.

Euro Accident behåller dessutom förstaplatserna som det försäkringsbolag som flest försäkringsförmedlare anser har ett attraktivt riskerbjudande, ett attraktivt privatvårdserbjudande och ett attraktivt gruppförsäkringserbjudande. Det är en position som Euro Accident haft i mer än åtta år i rad i alla kategorier.

– Det gör mig stolt att vi fortsätter att ha ett starkt produkterbjudande, kan leverera fin service och bibehålla en stark integrationsstruktur mot de flesta förmedlarbolagen. Det är också kul att se att försäkringsbolagen i Sverige överlag har ett stort eller mycket stort förtroende från förmedlarmarknaden. Detta spelar en stor roll när det handlar om att tillvarata kundernas intressen och det förtroende som försäkringsförmedlarna lägger i våra händer, säger Staffan Johansson.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Euro Accident  prisas som "Förmedlarnas val" för sjunde året i rad. Foto: Istockphoto
Euro Accident prisas som "Förmedlarnas val" för sjunde året i rad. Foto: Istockphoto
Ladda ned bild

Länkar

Om

Euro Accident Livförsäkring AB
Euro Accident Livförsäkring AB
Svärdvägen 3 A
182 33 Danderyd

077-440 00 10https://euroaccident.com/se/

Tillsammans skapar vi Hållbara medarbetare ®

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med över 2,0 miljard kronor i årlig bruttopremieinkomst och över 350 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och mår bra. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare.

Följ Euro Accident Livförsäkring AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Euro Accident Livförsäkring AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye