TechSverige

TechSverige värvar spetskompetens från branschen

Dela
TechSverige har rekryterat Robert Liljeström som näringspolitisk expert med fokus på telekom och digital infrastruktur. Robert Liljeström kommer närmast från Telia Sverige där han bland annat arbetat som Head of Public Affairs. Robert Liljeström har länge varit en nyckelperson i techbranschen i sina tidigare roller på bland annat Post- och telestyrelsen (PTS), Microsoft och Ericsson.

– Jag är övertygad om att Robert, med sin djupa kompetens och breda erfarenhet från techbranschen, kommer att bidra starkt till TechSveriges arbete med att skapa bästa möjliga förutsättningar för techbranschens utveckling i Sverige, säger Åsa Zetterberg, förbundsdirektör TechSverige.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att börja på TechSverige och tillsammans med alla medlemsföretag få bidra till det viktiga arbetet med att göra Sverige till en ledande technation, säger Robert Liljeström

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Robert Liljeström, ny näringspolitisk expert TechSverige
Robert Liljeström, ny näringspolitisk expert TechSverige
Ladda ned bild

Om

TechSverige
Sturegatan 11
102 04 Stockholm

08-7626900https://www.techsverige.se/

TechSverige är en medlemsorganisation för alla företag inom techsektorn. Tillsammans med våra medlemmar driver och utvecklar vi marknaden för tech.

Vi är idag cirka 1 400 medlemsföretag som tillsammans har närmare 100 000 medarbetare och är ett av nio samverkande förbund inom Almega.

Följ TechSverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från TechSverige

Techbranschens bidrag till svensk ekonomi når nya toppnivåer22.11.2023 07:30:00 CET | Pressmeddelande

En rapport från bransch- och arbetsgivarorganisationen TechSverige visar att techbranschens bidrag till svensk ekonomi når nya rekordnivåer. Techbranschens omsättning 2022 landade på över 1000 miljarder kronor och bidraget till BNP uppgick till 350 miljarder kronor – vilket överstiger det samlade BNP-bidraget från den traditionella basindustrin. Det innebär skatteintäkter på över 150 miljarder kronor – mer än statens utgifter för försvar och rättsväsende tillsammans.

Lansering av plattform för att främja digital kompetens13.10.2023 14:00:00 CEST | Pressmeddelande

Idag lanserar TechSverige "Digital Skills and Jobs Platform, Sweden" – en unik plattform som är en del av ett omfattande EU-initiativ för att främja digital kompetens och inkludering i Sverige och hela Europa. Plattformen ska utgöra det centrala navet för alla som söker kunskapsutbyte eller information om aktiviteter, insatser och utbildningar med målet att stärka sin egen eller andras digitala kompetens. Sverige är en av 21 medlemsstater inom EU som har lanserat sin nationella plattform.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum