Nobina Care

Stefan Arnell utses till affärsområdeschef på Nobina Care och ny vd på Samtrans Omsorgsresor AB

Dela
Stefan Arnell har utsetts till affärsområdeschef i Nobina Care, och tillika ny vd på Samtrans Omsorgsresor AB. Stefan efterträder Tomas Hansson som blir vd för Nobina Care.
Stefan Arnell, affärsområdeschef på Nobina Care och Samtrans nya vd.
Stefan Arnell, affärsområdeschef på Nobina Care och Samtrans nya vd.

Stefan Arnell kommer närmast från en roll som affärsområdeschef hos Nobina. Han tillträder sin nya tjänst den 1 december 2022, men kommer successivt att börja sätta sig in i Samtrans verksamhet. 

Nuvarande vd i Samtrans, Tomas Hansson, blir vd för Nobina Care och utses samtidigt till styrelseordförande i Samtrans. I Nobina Care ingår, förutom Samtrans Omsorgsresor, även Göteborgs Buss, Telepass, Anja & Dennis Hemservice samt Örslev. 

- Den nya organisationen ger oss resurser och kraft för att på ett bättre sätt utveckla alla våra fem bolag inom Nobina Care. Jag är mycket glad över att Stefan har valt att ta stafettpinnen vidare med Samtrans, säger Tomas Hansson, vd påNobina Care. 

- Stefan Arnell har en gedigen bakgrund inom Nobina, närmast från rollen som affärsområdeschef. Han har också en bred erfarenhet från operativ verksamhet och är helt rätt profil för Samtrans.Jag ser nu fram emot att arbeta tillsammans med Stefan för att fortsätta utveckla Samtrans och våra övriga bolag inom Nobina Care, fortsätter Tomas Hansson, vd på Nobina Care. 

- Jag har under hösten haft möjlighet att bekanta mig med delar av Samtrans organisation och sett det stora engagemanget som finns hos kollegor, kunder och åkerier. Vårt syfte, att skapa ett inkluderande samhälle är starkt och genomsyrar hela verksamheten. Det ska bli både roligt och spännande att få leda organisationen framöver. Vår viktigaste förflyttning under de kommande åren är att stärka struktur och systematik inom vår operativa verksamhet så att vi skapar en ännu högre kvalité och blir en bättre partner för både våra resenärer och åkerier, säger Stefan Arnell, tillträdande vd Samtrans Omsorgsresor AB. 

Kontakter

Lisa YdlingerPress- och kommunikationsansvarig på Samtrans

Tel:08-52250045

Bilder

Stefan Arnell, affärsområdeschef på Nobina Care och Samtrans nya vd.
Stefan Arnell, affärsområdeschef på Nobina Care och Samtrans nya vd.
Ladda ned bild

Om

Nobina Care
Nobina Care
Armégatan 38
17171 Solna

Till pressjour: 08-52250045https://www.nobina.se

Nobina Care är en del av Nobina-koncernen. Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. 
Nobina Care är marknadsledande inom särskilda persontransporter. Genom att uteslutande arbeta med upphandlad trafik vill vi finnas till för människor som av olika anledningar inte har möjlighet att resa på annat sätt. Vi brinner för ett samhälle där alla kan röra sig fritt, oavsett förutsättningar eller behov. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt.
Vi är verksamma i både Sverige och Danmark under varumärkena Samtrans Omsorgsresor, Telepass, Göteborgs Buss och Örslev.

Följ Nobina Care

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Nobina Care

Nobina Care hyllar omsorgsförarna på Bussförarens Dag18.3.2024 09:16:28 CET | Pressmeddelande

Varje dag bidrar omsorgsförare runt om i landet till ett inkluderande samhälle genom att göra det möjligt för människor att resa till skolan, arbetet, fritidsaktiviteter, dagliga verksamheter och sjukvård. Idag, den 18 mars är det Bussförarens Dag. Som en del av Nobina vill vi på Nobina Care uppmärksamma våra 1500 omsorgsförare, som varje år utför cirka 3,5 miljoner personresor och som spelar en viktig roll för resenärernas rätt att delta i samhället på lika villkor.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye