Järfälla Kommun

Happy Hilmarsdottir Arenvall ny barn- och ungdomsdirektör i Järfälla

Dela
Happy Hilmarsdottir Arenvall är från och med den 1 april 2023 ny barn- och ungdomsdirektör i Järfälla, med ansvar för bland annat kommunens grundskolor och förskolor. Hon kommer närmast från uppdraget som grundskolechef i Stockholms stad med ansvar för de 13 grundskolorna i Järva-området.

Järfälla kommun, med 22 grundskolor, ett 40-tal förskolor, fritidshem m.m, rekryterar ny barn- och ungdomsdirektör med anledning av en pensionsavgång.

– I Järfälla arbetar vi tillsammans för att nå våra mål. I Happy Hilmarsdottir Arenvall får vi en barn- och ungdomsdirektör med stor erfarenhet och mycket driv, och med förmåga att nå resultat ihop med andra. Jag är väldigt glad över rekryteringen, säger Vesna Jovic, kommundirektör.

Happy Hilmarsdottir Arenvall har mångårig erfarenhet från olika roller inom skolan, bland annat som lärare och rektor, men har verkat som grundskolechef sedan 2018. Erfarenheten tar hon med sig in i den nya rollen.

– Jag känner mig glad och otroligt hedrad över att få detta uppdrag. Jag ser det som min främsta uppgift att arbeta för att alla barn och elever i Järfälla har en välfungerande skola med motiverande och stimulerande undervisning, säger Happy Hilmarsdottir Arenvall.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Järfälla Kommun
Järfälla Kommun
Riddarplatsen 5
177 80 Järfälla

08-580 285 00https://www.jarfalla.se/

 

Järfälla strax nordväst om Stockholm, med sina grönområden, sin Mälarkust och sitt fantastiska kollektivtrafikläge, är en attraktiv inflyttningskommun. Med ny tunnelbana, spår och vägar växer Barkarbystaden och Barkarby station fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Järfälla växer, och samtidigt som det byggs nya attraktiva bostäder planerar vi för tusentals nya jobb i attraktiva kontorslägen, högre utbildning och fler besökare.

 

Följ Järfälla Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Järfälla Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye