Specsavers Sweden AB

Inled det nya året med stil i trendiga bågar från Specsavers nya LUXe-kollektionen

Dela
Specsavers egen kollektion LUXe är tillbaka med en andra kollektion. Den består av 11 bågar i flera olika trendiga modeller och tvåfärgad metall – en av de största trenderna just nu. LUXe-bågarna är delvis tillverkade av återvunnen metall (mellan 52 % och 81,7 %). Kollektionen lanseras den 5 december 2022 i alla Specsavers butiker. Alla bågar kan fås med valfritt glas som solglas, färgade glas eller varför inte Specsavers SuperDigital Boost-glas som passar dig som ofta använder digitala enheter.
Almandine – 32860795
En rundad sexkantig båge i blank tunn silvermetall. Näsbrygga i guldfärgad metall och skalmar i en kombination av guld och klar acetat som avslutas med vita skalmtoppar. Bågen är tillverkad av 77,8 % återvunnen metall.
Almandine – 32860795 En rundad sexkantig båge i blank tunn silvermetall. Näsbrygga i guldfärgad metall och skalmar i en kombination av guld och klar acetat som avslutas med vita skalmtoppar. Bågen är tillverkad av 77,8 % återvunnen metall.

Design och trender

Inled det nya året med stil! Vår nya LUXe-kollektion består av de mest populära och trendiga bågmodellerna just nu. Att blanda olika färger på metaller är en av de största smyckestrenderna just nu som också blivit en stor trend inom glasögonmodet. Vi ser också att metallen i bågarna har blivit allt tunnare. Den tunna metallen ger dig en mjuk look eftersom den smälter fint in med dina ansiktsdrag. Bågen blir också lättare och bekvämare att bära. De mest populära och trendiga modellerna för tillfället är aviator (pilotbågen), oversized wayfarer och den (rundade) sexkantiga bågen. Du hittar alla dessa trendiga modeller Specsavers LUXe-kollektion.

Glas 

Alla LUXe-bågar kan fås med olika glas för att passa dig och din livsstil. Ett riktigt bra tillval är våra SuperDigital Boost-glas. Glasen är designade för att reducera påfrestningarna på ögonen när du använder digitala enheter eller läser mycket, och ger dig en bekvämare känsla när du bär glasögon.

Kontakter

Bilder

Almandine – 32860795
En rundad sexkantig båge i blank tunn silvermetall. Näsbrygga i guldfärgad metall och skalmar i en kombination av guld och klar acetat som avslutas med vita skalmtoppar. Bågen är tillverkad av 77,8 % återvunnen metall.
Almandine – 32860795 En rundad sexkantig båge i blank tunn silvermetall. Näsbrygga i guldfärgad metall och skalmar i en kombination av guld och klar acetat som avslutas med vita skalmtoppar. Bågen är tillverkad av 77,8 % återvunnen metall.
Ladda ned bild
Keenan – 32860849
Pilotmodell i svart med något kraftigare metall på bågens ovandel. Skalmar och näsbrygga i bronsfärgad metall. Trelinjerade gångjärn med svart mittdel omgiven av två bronsfärgade metallinjer. Skalmar i svart acetat som avslutas med vita skalmtoppar. Bågen är tillverkad av 81,7 % återvunnen metall.
Keenan – 32860849 Pilotmodell i svart med något kraftigare metall på bågens ovandel. Skalmar och näsbrygga i bronsfärgad metall. Trelinjerade gångjärn med svart mittdel omgiven av två bronsfärgade metallinjer. Skalmar i svart acetat som avslutas med vita skalmtoppar. Bågen är tillverkad av 81,7 % återvunnen metall.
Ladda ned bild
Olvine – 32860863
Oversized Wayfarer-modell i guldfärgad metall med en tunn silverlinje på bågens framdel. Näsbrygga, skalmar och gångjärn i guldmetall. Skalmen avslutas i kristallblå acetat med vita skalmtoppar. Bågen är tillverkad av 77,4 % återvunnen metall.
Olvine – 32860863 Oversized Wayfarer-modell i guldfärgad metall med en tunn silverlinje på bågens framdel. Näsbrygga, skalmar och gångjärn i guldmetall. Skalmen avslutas i kristallblå acetat med vita skalmtoppar. Bågen är tillverkad av 77,4 % återvunnen metall.
Ladda ned bild
Yari – 32860887
Pilotmodell med halvbåge i roséguldfärgad metall med en ljusgrå metallinje upptill och en vit linje på gångjärnen. Bågen är tillverkad av 54 % återvunna metaller.
Yari – 32860887 Pilotmodell med halvbåge i roséguldfärgad metall med en ljusgrå metallinje upptill och en vit linje på gångjärnen. Bågen är tillverkad av 54 % återvunna metaller.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Specsavers Sweden AB
Specsavers Sweden AB
Box 205
401 23 Göteborg

http://www.specsavers.se

Välkommen till Specsavers

Specsavers är en av Sveriges största optikkedjor. Genom att erbjuda bra  priser, god service och hög professionell kunskap ger Specsavers sina  kunder värde för pengarna. Specsavers är ett familjeägt företag som grundades 1984 på Guernsey. Företaget har över 2000 butiker med cirka  40 000 medarbetare i Storbritannien, Irland, Nederländerna, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Nya Zeeland, Australien och Kanada. Specsavers etablerade  sig i Sverige 2004 och har idag 118 butiker över hela landet. 

Följ Specsavers Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Specsavers Sweden AB

Ögats dag med fokus på synskadades vardag: Grön linje i centrala Uppsala11.10.2023 12:27:29 CEST | Pressmeddelande

Uppsalaborna möts idag av en ovanlig syn – en lång grön linje som löper längs gator centrala Uppsala. Linjen tar omvägar runt hinder som en synskadad kan möta i vardagen. Syftet: att rikta uppmärksamhet mot Synlinjen, en jourhjälp som synskadade kan vända sig till med utmaningar och problem i vardagen. – Med den gröna linjen vill vi påminna om att vardagen för människor med synnedsättning kan vara fylld av utmaningar, säger Tomas Wallén, Synskadades Riksförbund, SRF Uppsala, som idag också arrangerar Ögats Dag i Missionskyrkans lokaler.

Fokus på synskadades vardag: Grön linje i Stenungstorg centrum9.10.2023 08:30:00 CEST | Pressmeddelande

Stenungsundsborna möts idag av en ovanlig syn – en flera hundra meter lång grön linje som löper inne i Stenungstorg centrum. Linjen tar omvägar runt hinder som en synskadad kan möta i vardagen. Syftet: att rikta uppmärksamhet mot Synlinjen, en jourhjälp som synskadade kan vända sig till med utmaningar och problem i vardagen. Idag genomförs även Ögats dag på Folkets hus med fokus på ögonhälsa. – Med den gröna linjen vill vi påminna om att vardagen för människor med synnedsättning kan vara fylld av utmaningar, säger Camilla Svensson, ombudsman, SRF Synskadades Riksförbund Bohuslän

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum