Samtrans Omsorgsresor

Samtrans får förnyat förtroende av Huddinge kommun

Dela
Huddinge kommun har beslutat att ge Samtrans omsorgsresor, en del av Nobina, fortsatt förtroende att utföra skol- och omsorgsresor till ett uppskattat värde av 47 miljoner kronor per år. Samtrans har levererat skol- och omsorgsresor i Huddinge kommun sedan 2020 och fortsätter nu ytterligare fyra år framåt.
Samtrans får förnyat förtroende av Huddinge kommun
Samtrans får förnyat förtroende av Huddinge kommun

- Vi är glada för det fortsatta förtroendet vi fått, det möjliggör inte minst en kontinuitet för resenärerna. Vi utför ett viktigt samhällsuppdrag som ställer höga krav på ett professionellt bemötande och kunskap om resenärernas varierande förutsättningar att resa, säger Johan Sunnvius, marknadschef på Samtrans.

Det nya avtalet med Huddinge, som är Stockholmsregionens näst största kommun startar i juli 2023 och berör ca 500 resenärer som reser till och från skolor, dagliga verksamheter och boenden. Med hjälp av nya digitala hjälpmedel kommer resenärer, anhöriga och skolpersonal enklare få information om sina resor.

- Det är stimulerande att arbeta tillsammans med Huddinge kommun som ställer höga krav på oss som leverantör, både när det gäller bra digitala verktyg och med ett ökat fokus på kvalitet i hela vår leverans. Vi har nu goda förutsättningar att arbeta tillsammans med kommunen för att leverera resor med en god service och omsorg, avslutar Johan Sunnvius, marknadschef på Samtrans.

Nyckelord

Kontakter

Lisa YdlingerPress- och kommunikationsansvarig på Samtrans

Tel:08-52250045

Bilder

Samtrans får förnyat förtroende av Huddinge kommun
Samtrans får förnyat förtroende av Huddinge kommun
Ladda ned bild

Om

Samtrans Omsorgsresor
Samtrans Omsorgsresor
Korta gatan 7, Box 6006
17106 Solna

08-52250000http://www.samtrans.se

Samtrans Omsorgsresor är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag. Varje år utför Samtrans Omsorgsresor ca 1,7 miljoner personresor, framförallt på uppdrag av kommuner och regioner. Genom varumärkena Göteborgs Buss och Telepass finns Samtrans representerade i Stockholm, Västra Götaland och Skåne. Samtrans har en stark samhällsbärande roll genom att finnas till för människor som på olika sätt inte har möjlighet att resa med den allmänna kollektivtrafiken. På så sätt bidrar Samtrans varje dag till ett inkluderande samhälle, där fler människor ska ges möjlighet att delta i samhället på lika villkor.

 

Följ Samtrans Omsorgsresor

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Samtrans Omsorgsresor

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum