Enköpings kommun

Enköpings kommun ser över hur campingen i Bredsand ska drivas framåt

Dela
Företaget First Camp och Enköpings kommun har kommit överens om att säga upp avtalet om driften för campingen, vandrarhemmet och kiosken i Bredsand tidigare. Det gör att Enköpings kommun nu ser över hur campingen ska drivas vidare.

Företaget First Camp har drivit anläggningen sedan 2012. Nu har First camp och Enköpings kommun enats om att avtalet ska upphöra tidigare.

– Vi tackar First Camp för deras arbete under de senaste åren med att lyfta området och göra det mer attraktivt för kommunens gäster och medborgare. Kommunen tar nu steget vidare för en lösning hur campingen ska drivas vidare under 2023, säger kommunstyrelsens ordförande Peter Book (M).

Det är samhällsbyggnadsförvaltningen tillsammans med upplevelseförvaltningen som arbetar med att se över hur man ska gå vidare framåt.

– Vi har påbörjat ett gemensamt arbete för att hitta både en kortsiktig och långsiktig lösning, säger upplevelseförvaltningens chef Jonas Nyström.

Senast i februari beräknar Enköpings kommun att ha ett förslag klart i hur campingen ska drivas vidare.

Nyckelord

Kontakter

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Kungsgatan 39
745 36 Enköping

0171–62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye