Lidl Sverige

Succén tillbaka i Lidl Plus – vinn mat för ett helt år

Dela
Idag drar Lidl Sverige igång den andra upplagan av sommarens succé – tävlingen där förstapriset är att handla gratis på alla Lidl-butiker i Sverige under ett helt år. Tävlingen riktar sig till kundmedlemmar i Lidl Plus, och pågår till och med den 28 februari.

I somras kunde medlemmar i Lidl Plus tävla om att vinna ett presentkort motsvarande mat från Lidl för antingen ett helt år eller en månad. Något som var en stor succé bland Lidls kunder. Totalt deltog över 375 000 kundmedlemmar i insamlingen av tävlingsstämplar. Nu påbörjar Lidl Sverige ytterligare en tävling där livsmedelskedjan ger bort handling för tusentals kronor som vinster.

Tävlingen startar idag, den 1 februari, och håller på fram till och med den 28 februari. Genom att handla och använda Lidl Plus-appen får medlemmar en stämpel för varje 100 kr per köptillfälle. För att kunna delta i tävlingen behöver man vara Lidl Plus-medlem och ha samlat in minst fem Lidl Plus-stämplar under tävlingsperioden.

Tre personer kommer att vinna förstapriset, att handla gratis på Lidl under ett helt år. Det totala vinstvärdet uppgår till 52 000 kr per vinst, vilket innebär mat för 1 000 kr per vecka under ett helt år. Utöver det kommer ytterligare tio pristagare vinna gratis handling i en månad där det totala vinstvärdet uppgår till 4 000 kr.

– Vårt uppdrag är tydligt – högsta kvalitet till branschens lägsta pris. Vi jobbar hela tiden med att erbjuda våra kunder bra mat till en rimlig peng. Det uppdraget blir ännu viktigare i tider som dessa. Sist vi anordnade tävlingen uppskattade många kunder initiativet, såväl nyare som rutinerade medlemmar. Därför är det roligt att påbörja en andra omgång där vi hoppas att ännu fler upptäcker Lidl och vårt starka erbjudande, säger Robert Stekovic, kommersiell direktör på Lidl Sverige.

Om Lidl Plus

Lidl Plus är livsmedelskedjans kundklubb. Genom appen får medlemmar tillgång till Lidl Sveriges erbjudanden, kampanjer och information – direkt i telefonen. Appen är helt gratis och finns tillgänglig på mobila enheter med Android och iOS.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Bilder

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye