Grant Thornton Sweden AB

Grant Thornton rekryterar ännu en stark profil: Annika Norrman Nordell ny chef inom Advisory

Dela
Grant Thornton fortsätter att knyta starka profiler till sig. Senast i raden av strategiska rekryteringar är Annika Norrman Nordell som blir ny Head of Business Risk Services. Med Annika Norrman Nordell i spetsen ska Grant Thornton ytterligare stärka erbjudandet inom Advisory och öka den internationella affären.
Annika Norrman Nordell Foto: Grant Thornton
Annika Norrman Nordell Foto: Grant Thornton

- Jag är väldigt glad över att välkomna Annika till Grant Thornton. Annikas positiva energi och engagemang, gedigna kompetens och ledarerfarenhet i kombination med stor erfarenhet av verksamhetsutveckling skapar de allra bästa förutsättningarna för att nå våra högt uppsatta mål, säger Mats Öberg, Business Leader Advisory på Grant Thornton.

Annika Norrman Nordell kommer närmast från EY där hon i över 16 år haft ledande positioner inom Advisory & Accounting Service samt lett innovations- och utvecklingsprojekt på såväl nordisk som global nivå med stort fokus på måluppfyllnad, tillväxt och hög avkastning. Annika Norrman Nordell lockades främst av Grant Thorntons förändrings- och tillväxtresa, både i Sverige och internationellt.

- Jag är också imponerad över den kultur som råder, det professionella ledarskapet med tydlig förankring och transparens. Grant Thornton har hittat en nisch på marknaden som värnar om medarbetaren och som våra kunder uppskattar. Jag ser fram emot att bidra till att fortsatt bygga Advisory och den internationella affären. Vi ser en stor potential på marknaden och stor efterfrågan på våra tjänster, säger Annika Norrman Nordell.

Annika Norrman Nordell kommer ansvara för Business Risk Services som omfattar tjänster inom risk och compliance, strategisk hållbarhet samt internkontroll. Nyligen har Grant Thornton även rekryterat Martin Strand, Director inom Transaction Tax och Johan Månsson, Director inom Transaction Advisory Services. Tidigare i höstas började också Stefan Wiklund som chef över M&A-avdelningen.

Nyligen släppte Grant Thornton International, paraplyorganisationen där svenska Grant Thornton ingår, resultatet för verksamhetsåret 2022. Där framkom att just specialistrådgivning (Advisory) ökat med 18 procent, mest av alla tjänsteområden. Totalt omsatte Grant Thornton International 7,2 miljarder USD och antalet medarbetare i nätverkets medlemsländer är totalt uppe i 68 000. 

För mer information, kontakta
Mats Öberg, Business Leader Advisory på Grant Thornton
mats.oberg@se.gt.com
08-560 37 615

Annika Norrman Nordell, Head of Business Risk Services Grant Thornton
annika.norrmannordell@se.gt.com 
08-563 07 080

Bilder

Annika Norrman Nordell Foto: Grant Thornton
Annika Norrman Nordell Foto: Grant Thornton
Ladda ned bild

Om

Grant Thornton Sweden AB
Grant Thornton Sweden AB
Kungsgatan 57
11122 Stockholm

http://www.grantthornton.se

Följ Grant Thornton Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Grant Thornton Sweden AB

Från bibliotek till mötesplats för entreprenörer – nu flyttar Grant Thornton i Örebro15.2.2024 14:30:19 CET | Pressmeddelande

Nya Evenemangskvarteret i Örebro håller på att ta form och nu väljer även revisions- och rådgivningsföretaget Grant Thornton att flytta dit. Det som tidigare var stadsbibliotek ska nu bli en mötesplats för entreprenörer och tillväxtföretag. Örebro har ett växande näringsliv och Grant Thorntons kontorschef Björn Öhrman ser ett behov av att anställa fler ekonomer och jurister för att möta en ökad efterfrågan. Helst minst tio stycken närmaste åren.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye