Cloetta Sverige AB

Fruktiga och färgsprakande vårnyheter från CandyKing!

Dela
Väntan är över! Nu kan vi äntligen avslöja årets efterlängtade vårnyheter hos CandyKing. Tio smarriga nyheter intar hyllan och förhöjer din påse eller kopp i vår. Chokladälskaren får inte missa den lyxiga Apelsintryffeln eller Tupla Mini. Andra nyheter att spana in är den fräscha Äppleflaskan, supersalta Sisu Salty Salmiak och Ahlgrens Gröna Bilar i XL formatet ”Limousiner”. Från och med vecka 9 finns alla nyheterna att plocka i butik, varav tre exklusivt bara hos CandyKing.

– Vi älskar att få komma med vårglädje genom våra nyheter! Med hela tio nya lösgodisbitar breddar vi vårt sortiment ytterligare och erbjuder ännu mer valfrihet, säger Christin Sunnåker, Product Manager Pick & Mix, Cloetta Sverige. Vårens nyheter består av en mix av fräscha fruktiga smaker, surt, salt och lyxiga chokladbitar. I vår roll som Europas största lösgodisleverantör ser vi till att driva kategorin och att ge varje lösgodisälskare möjlighet att hitta nya personliga favoriter.

Vårnyheterna som finns i butik från vecka 9, är:

  • Apelsintryffel – Mörk härlig choklad fylld med apelsintryffel. En riktigt lyxig pralin! Bara hos CandyKing!
  • Choco & Lakrits Jordgubb – Gillade du Choco & Lakrits Salty Caramel som kom ut hos CandyKing i höstas? Då kommer du älska dess tvilling; jordgubb! Ett knaprigt yttre, följd av en len choklad med jordgubbssmak och längst in en kärna av lakrits. Bara hos CandyKing!
  • Tupla Mini – Tupla är finska och betyder dubbel. Tupla mini har dock bara plats för en chokladbit men är EXAKT lika god. Seg kakaonougat med rostad mandel, täckt av mjölkchoklad. Tack Finland för denna underbara skapelse! Bara hos CandyKing!
  • Äppleflaska – Äpple eller Äppel? Oavsett hur du uttalar det så är det smaken på den senaste flaskan från Malaco.
  • Sisu Salty Salmiak – Sisu Salty Salmiak – namnet säger nästan allt. Det som inte sägs är hur mjuka och otroligt goda de är!
  • Gröna Limousiner – Ahlgrens bilar i XL format med de nya goda smakerna citron, äpple och päron. Grönt är skönt!
  • Chokladdröm Jordgubb – Att jordgubb och choklad är en god kombination är sen gammalt – och här möts de i en drömlik kombination bestående av härligt mjuk jordgubbsfudge doppad i len mjölkchoklad. Omöjligt att bara ta en!
  • Blommor – Blommig falukorv till lunch och blommigt skumgodis till dessert? Äh, skippa lunchen och gå all in på efterrätten!
  • Fairytale mix – Enhörningar och änglar i en härlig sagomix. Allt du behöver för ett gott äventyr.
  • Race Cars – Coola racerbilar som inte bara är goda, de är dessutom snygga och barnsligt roliga att köra och leka med.

Med lanseringen av vårnyheterna 2023 fortsätter CandyKing att bygga både sortiment och varumärke samt stärka sin position som premiumleverantör av lösgodis. Cloetta är den största leverantören av pick & mix i Europa. Lösviktsgodis har en mycket stark position i de nordiska länderna där Sverige står för 30 procent av den totala konsumtionen, medan övriga Norden står för 5–15 procent. Med över 500 godissorter att välja på erbjuder CandyKing valfrihet och smakglädje för alla. 

För mer information, välkommen att kontakta: Christin.Sunnaker@cloetta.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

Årets sommarnyheter är här - CandyKing släpper åtta nya bitar för säsongens godaste mix!7.5.2024 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Med sommaren runt hörnet är det dags för CandyKing att presentera säsongens nyheter, inte mindre än åtta nya spännande lösgodisbitar. Fruktiga och syrliga toner med en hint av nostalgi fortsätter att vara starka trender inför sommaren. Missa inte fruktiga Fizzy Dino Dip och Fizzy Unicorn Dip, en härlig klubba doppad i syrligt pulver som tar dig tillbaka till barndomen. Exklusivt hos CandyKing finns även frestande sega Flygande Mattor med smak av Tutti-Frutti!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye