Lidl Sverige

Lidls kaffe smakar bäst enligt test

Dela
När Göteborgs-Posten testar mellanrostat bryggkaffe hamnar Lidls eget kaffe Bellarom Mellanrost i topp. Med omdömen som ”välkomponerat kaffe” och en ”ganska intensiv smak” placerar sig Bellarom på en delad förstaplats med fyra fyrar.
Lidls kaffe Bellarom Mellanrost är bäst i test.
Lidls kaffe Bellarom Mellanrost är bäst i test.

Ännu en gång uppmärksammas Lidls breda sortiment av egna varumärken. I ett nytt test från Göteborgs-Posten provsmakar konsumentpanelen åtta olika sorters mellanrostat bryggkaffe för att utse det godaste. Lidls kaffe tilldelades en delad förstaplats där de tre vinnarna fick fyra fyrar vardera i betyg.

Utöver att beskriva kaffet som välkomponerat med ganska intensiv smak menade konsumentpanelen även att kaffet hade ”en del karaktär” och ”djupast doft”.

– Jag skulle kunna mala på hur länge som helst om hur glada vi är för den här utmärkelsen. Helt utan filter är vi enormt stolta över att konsumentpanelen älskar vårt kaffe. Jag råder alla att skynda sig till våra butiker, först till kvarn får först mala, säger Robert Stekovic, kommersiell direktör på Lidl Sverige.

Kaffet serverades nybryggt från öppnade förpackningar och alla sorter bestod av mellanrostat bryggkaffe.

För att fira detta passar Lidl dessutom på att sänka priset på det testvinnande kaffet till 42:90 kr/st och på ett urval av andra sorter från Bellarom från och med idag.

Lidls eget kaffe Bellarom Mellanrost är producerat av Rainforest Alliance-certifierade bönor från Central- och Sydamerika samt rostat och förpackat i Sverige. Kaffet kommer i en förpackning om 450 g och kostar 42:90 kronor, med ett kilopris på 95:33 kronor. Kaffet finns att köpa i alla Lidls butiker runtom i Sverige.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Bilder

Lidls kaffe Bellarom Mellanrost är bäst i test.
Lidls kaffe Bellarom Mellanrost är bäst i test.
Ladda ned bild

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidls falukorv väcker barndomsminnen – Bäst i test!6.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Lidl Sveriges falukorv från det egna varumärket Matriket får i en ny testbedömning högst betyg och tilldelas utmärkelsen bäst i test. Testet, utfört av en panel om tio deltagare, gjordes på ett urval av korvar från olika livsmedelskedjor. Lidl Sveriges falukorv från det egna märket Matriket gick hem hos hela panelen med fina omdömen som ”Smakade som jag minns att falukorv smakade när jag var barn”.

Lidl Sverige skänker 424 839 kr till Sveriges Stadsmissioner1.2.2024 10:00:00 CET | Pressmeddelande

Som en del av julkampanjen under november och december hade Lidl Sverige en tillfällig artikel i sitt sortiment, närmare bestämt en gosig tvättbjörn, till försäljning i samtliga av livsmedelskedjans 205 butiker. Lidl Sverige beslutade att skänka alla försäljningsintäkter från tvättbjörnen vidare och nu står det klart att hela 424 839 kr går till Sveriges Stadsmissioners verksamhet runtom i landet. Gåvan kommer att vara öronmärkt för att stödja barnfamiljer i utsatthet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye