Lidl Sverige

Lidl Sverige sänker priset på Lidl-tårtan till förmån för internationella barncancerdagen

Dela
Idag, den 15 februari, är det den internationella barncancerdagen. För att uppmärksamma dagen sänker Lidl Sverige priset på tårtan Lidl-tårtan från One Cake med halva priset. För varje såld tårta skänker livsmedelskedjan fem kronor till Barncancerfonden.

Sedan 2012 har Lidl varit en huvudpartner till Barncancerfondens och stödjer verksamheten genom olika insamlingskampanjer i butik. Nu fortsätter Lidl sina insatser för att bidra till Barncancerfondens viktiga arbete att bekämpa barncancer. I samband med internationella barncancerdagen sänker livsmedelskedjan priset på Lidl-tårtan från One Cake med 50 procent. För varje såld tårta går fem kronor till barncancerfonden. Tårtan, med smak av kola, belgisk choklad och maräng, finns tillgänglig att köpa i butik för 29,90 kronor och erbjudandet gäller endast den 15 februari.

– Vi är oerhört stolta över att vara en huvudpartner till Barncancerfondens. Idag är en viktig dag som uppmärksammar såväl barn med cancer som deras familjer och närstående. För varje såld Lidl-tårta från One Cake – som vi lanserade under förra året – går 5 kronor av priset till Barncancerfonden. Nu hoppas vi att det sänkta priset ska innebära att vi skänker rekordmånga 5-kronor och på så vis bidra till Barncancerfondens viktiga arbete och forskningen som de bedriver, säger Caroline Kjerstadius, hållbarhetschef på Lidl Sverige.

Under september 2022 lanserade Lidl Sverige en helt egen tårta tillsammans med Göteborgsbaserade One Cake. Tårtan är prydd med en Lidl-logga och förpackningen går i varumärkets färger: gult, blått och rött.

Lidl-tårtan finns tillgänglig i alla butiker runtom i hela Sverige. Tårtan kostar i vanliga fall 59,90 kronor för 350 gram men med erbjudandet på 50 procent kostar den 29,90 kronor. Tårtan är helt fri från nötter, gluten och palmolja.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Bilder

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye