Kalmar Öland Airport

Flyglinjen Kalmar Frankfurt startar upp med ny tidtabell

Dela
Från och med den sjätte april går det åter att flyga direkt mellan Kalmar och Frankfurt, Tyskland. Sommartidtabellen innehåller två avgångar i veckan med avresa från Kalmar måndag förmiddag och torsdag kväll.

Lufthansabolaget Air Dolomiti är tillbaka i Kalmar för att erbjuda access till Tysklands största flygplats och hubb, Frankfurt. Den nya tidtabellen innehåller två avgångar i veckan. Tiderna har reviderats för att tydligare svara upp mot både affärs- och privatresenärens behov och önskemål, med en tidig avgång på måndagen och en kvällsavgång på torsdagen.

Ronny Lindberg, VD på Kalmar Öland Airport konstaterar att utresan måndag förmiddag ger goda möjligheter att starta upp arbetsveckan i Tyskland eller ta sig vidare i världen. Med avgångar både måndag och torsdag ges även tillfälle att resa ut i Europa över en långhelg. Med samma filosofi öppnar de nya tiderna upp för internationella resenärer som vill  besöka Kalmarregionen över helgen, menar Ronny.

Tidtabell

Måndag
Avgång Frankfurt 08:10 ankomst Kalmar 09:55

Avgång Kalmar 10:40 ankomst Frankfurt 12:20

Torsdag
Avgång Frankfurt 16:15 ankomst Kalmar 18:00

Avgång Kalmar 18:35 ankomst Frankfurt 20:15

Nyckelord

Bilder

Om

Kalmar Öland Airport
Kalmar Öland Airport
Flygplatsvägen
39241 Kalmar

+46480459000http://www.kalmarolandairport.se/

Välkommen till vida världen - now boarding från Kalmar Öland Airport

Kalmar Öland Airport AB är ett samägt bolag mellan Kalmar Kommun och Region Kalmar Län, som i samverkan med kommunerna och näringslivet i Kalmarregionen ska utveckla, driva och förvalta Kalmar flygplats. Bolaget ska tillvarata och utveckla tillgängliga och framtida flygkommunikationer mellan Kalmarregionen och andra delar av Sverige samt övriga världen.

Kalmar Öland Airport arbetar proaktivt med omställningen mot fossilfrihet, dels i den egna verksamheten dels genom iblandning av bioflygbränsle i flygtrafiken från Kalmar. I sin framtidsvision 2030 siktar Kalmar Öland Airport på att fortsatt och tillsammans med andra aktörer, gå i bräschen för omställningen till ett hållbart flyg, med målet om fossilfri linjetrafik 2030.  

 

Följ Kalmar Öland Airport

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Kalmar Öland Airport

Reseboom för chartern från Kalmar26.1.2023 13:53:33 CET | Pressmeddelande

Resfebern är ett faktum bland svenskarna och Kalmarborna är inget undantag. Försäljningen från Kalmar Öland Airport har ökat med 143 procent jämfört med månaden innan. Den senaste månaden har även fler resor sålts jämfört med motsvarande period 2020 och beläggningen är nu nästan uppe på samma nivåer som innan pandemin. Sportlovsresorna är nästan slutsålda och inför påsken bokas resorna i snabb takt. En sommarnyhet är Kroatien som är tillbaka i programmet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye