Adda

Inbjudan: Lanseringen av utbildning i innovationsledning för välfärdens ledare

Dela
För att möta kompetensutmaningen och ställa om i en digital tid är en stark innovationskultur avgörande. Tillsammans med SKR och Leif Denti, forskare vid Göteborgs universitet, lanserar Adda Kompetens en nyskapande utbildning för att stärka ledarskapet och främja en utvecklad innovationskultur i välfärden.

Tillsammans med våra inbjudna gäster fördjupar vi oss i vad innovationsledning handlar om, hur kommuner och regioner jobbar med frågorna idag, och hur ledarna kan bidra till organisationens innovationskultur och förmåga.

Fredag den 24 mars kl.13:00

Medverkar gör bland andra:

Palle Lundberg, vd SKR
Leif Denti, innovationsforskare, Göteborgs Universitet
Karin Ekdahl Wästberg, innovationsdirektör, Stockholms stad
Daniel Forslund, utvecklingsansvarig, Vårdföretagarna
Monica Skagne, fd kommundirektör, Växjö kommun
Anna Kelly, Internetstiftelsen (moderator)

Under seminariet får du även höra Leif Denti, ledarskaps- och innovationsforskare vid Göteborgs universitet, berätta mer om utbildningen och den forskning som den bygger på.

Välkommen på ett direktsänt seminarium i samband med lanseringen av Innovationsledning - att odla en innovativ organisation, en heldigital utbildning framtagen av Adda Kompetens i samarbete med Sveriges Kommuner och Regioner (SKR).

Välkommen att delta på sändningen via länken nedan, fredag 24/3 kl.13:00.

Utbildningen är ett samarbete med Leif Denti, som forskar om ledarskap, kreativitet och organisatorisk innovation vid Göteborgs universitet, samt med Sveriges Kommuner och Regioner (SKR). Innehållet bygger på Leif Dentis forskning och utgår ifrån OECD:s principer för innovation i offentlig sektor. Den ger dig kunskap, konkreta metoder och verktyg för att komma igång och bygga en innovativ kultur i din organisation.

___________________________________________________

Vill du delta på plats i studion i Stockholm?

Vi har möjlighet att erbjuda ett antal platser i studion där du har möjlighet att möta deltagarna. Vid intresse ber vi dig boka in dig till produktionsledare Linn Isacson, linn.isacson@adda.se

Vi kan även erbjuda intervju i samband med lansering, kontakta pressansvarig Emelie Eduard.  

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Adda är ett företag inom SKR som erbjuder tjänster och produkter inom hållbar försörjning, digitalisering och kompetensutveckling. Vi skickliggör våra kunder genom att utveckla kompetens och förmåga att ställa om. Det ger hela välfärden möjlighet att spara både tid och pengar.

Följ Adda

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Adda

Nya villkor för hållbara leveranskedjor5.3.2024 07:35:00 CET | Pressmeddelande

Efter nära tre år och en omfattande konsultationsrunda lanseras de nya villkoren för hållbara leveranskedjor, framtagna i nära samarbete mellan Adda och Regionernas Nationella kansli för hållbar upphandling. Villkoren är i linje med FN:s vägledande principer för företag och mänskliga rättigheter samt OECD:s riktlinjer om tillbörlig aktsamhet för ansvarsfullt företagande. Samtidigt lanseras ett webbaserat stöd för att underlätta för upphandlande organisationer och leverantörer att motverka riskerna i leveranskedjorna.

Adda bidrar till utveckling för att bekämpa välfärdsbrottslighet19.12.2023 08:29:00 CET | Pressmeddelande

Addas inlämnade förslag till försöksverksamhet för att motverka välfärdsbrottslighet är ett av fem som lämnats över till civilminister Erik Slottner. Förslaget om försöksverksamhet syftar till att på ett mer effektivt sätt ta del av information om leverantörer och identifiera nya uteslutningsgrunder. Genom fördjupade kontroller kan oseriösa aktörer stängas ute från ramavtal redan i upphandlingen. Utredningen fick in knappt 90 förslag på försöksverksamheter.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye