Lidl Sverige

Frasiga våfflor med Lidls topptestade mix

Dela
I Expressens stora test av färdig våffelmix belönades Lidls eget varumärke Belbake med fyra av fem getingar, ett toppbetyg. Våfflorna beskrevs som vackert gyllenbruna med luftig konsistens och var dessutom testets billigaste mix.

Inför våffeldagen den 25 mars testade Expressen sex sorters våffelmix för att ta reda på vilken som resulterar i godast våfflor. Lidls varumärke Belbake, som var testets billigaste, hamnade i toppligan. De färdiggräddade våfflorna beskrevs som vackert gyllenbruna med luftig konsistens och gavs fyra getingar i betyg.

- Är det något som karaktäriserar en riktigt bra våffla så är det frasighet. Därför är det väldigt glädjande att höra att vår mix skapar perfekt frasande våfflor som doftar gott och smörigt. Att det dessutom är testets billigaste mix gör den helt enkelt till ett ypperligt exempel på att vi erbjuder högsta kvalitet till branschens bästa pris, säger Robert Stekovic, kommersiell direktör på Lidl Sverige.

Våfflorna från Belbake beskrivs som ”doftar gott och smörigt. De är vackert gyllenbruna och ser frasiga och goda ut. Konsistensen är luftig och frasar perfekt när man äter den, även om någon tycker att den blir något degig efter en stund. Både sältan och sötman kommer fram på ett bra sätt utan att ta över. ”Den här kommer alla vara nöjda med på våffelkalaset”, blir någons betyg.”

Förpackningen med våffelmix kostar 14,90 kronor och finns i alla Lidls butiker.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Bilder

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidls falukorv väcker barndomsminnen – Bäst i test!6.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Lidl Sveriges falukorv från det egna varumärket Matriket får i en ny testbedömning högst betyg och tilldelas utmärkelsen bäst i test. Testet, utfört av en panel om tio deltagare, gjordes på ett urval av korvar från olika livsmedelskedjor. Lidl Sveriges falukorv från det egna märket Matriket gick hem hos hela panelen med fina omdömen som ”Smakade som jag minns att falukorv smakade när jag var barn”.

Lidl Sverige skänker 424 839 kr till Sveriges Stadsmissioner1.2.2024 10:00:00 CET | Pressmeddelande

Som en del av julkampanjen under november och december hade Lidl Sverige en tillfällig artikel i sitt sortiment, närmare bestämt en gosig tvättbjörn, till försäljning i samtliga av livsmedelskedjans 205 butiker. Lidl Sverige beslutade att skänka alla försäljningsintäkter från tvättbjörnen vidare och nu står det klart att hela 424 839 kr går till Sveriges Stadsmissioners verksamhet runtom i landet. Gåvan kommer att vara öronmärkt för att stödja barnfamiljer i utsatthet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye