Socialdemokraterna

Magdalena Andersson och Tobias Baudin reser till Washington 11-13 april

Dela
Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson och partisekreterare Tobias Baudin reser till Washington för att delta på möten med politiker och experter för att tala om det politiska landskapet, Trumpism och anti-demokratiska rörelser, samt den roll som sociala medier och desinformation spelar. De kommer bland annat träffa John Podesta, senior rådgivare på Vita Huset samt Patrick Gaspard och Navin Nayak vid tankesmedjan Center for American Progress (CAP).

Möjlighet finns för enskilda intervjuer. Vänligen kontakta presskontakt.

Presskontakt:

Mirjam Kontio, pressekreterare hos Magdalena Andersson
073-562 77 43, mirjam.kontio@socialdemokraterna.se

Om

Socialdemokraterna
Socialdemokraterna
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

S lämnar förslag på en ny modell för gårdsförsäljning, förenlig med det svenska alkoholmonopolet8.5.2024 11:24:37 CEST | Pressmeddelande

Socialdemokraterna presenterade vid en pressträff idag en ny modell för att införa gårdsförsäljning i Sverige. Förslaget innebär att Systembolaget ges i uppdrag att införa ett särskilt gårdsförsäljningssortiment och en digital infrastruktur, bl.a. en gårdsförsäljningsapp, som kunder kan använda i samband med besök. Efter köp hemlevereras drycken till kunden av Systembolaget. Därutöver föreslås producenternas möjlighet att agera ombud åt Systembolaget ses över.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye