Statens servicecenter

Nu får Brommaplan ett statligt servicekontor

Dela
Statens servicecenter förstärker den statliga servicen i västerort. Den 15 maj öppnar vi ett servicekontor vid Brommaplan. Hit kan du vända dig för stöd och vägledning i ärenden som gäller Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket.

– Boende och företagare i västra Stockholm får nu bättre tillgång till statlig service. Vi ser fram emot att möta besökarna på vårt nya servicekontor, säger kontorsområdeschef Sarab Shahvali.

Servicekontoret som ligger på Brommaplan 418 beräknas kunna ta emot omkring 200 besökare dagligen.

– Vi förstärker den statliga närvaron lokalt och förenklar kontakten med våra fyra samverkansmyndigheter, för invånare som behöver en personlig kontakt, säger regionchef Maria Uddin Åkesson.

Mer om servicekontoret på Brommaplan
Servicekontorets adress är Brommaplan 418. Öppettiderna är måndag-fredag, klockan 10.00-16.00

På servicekontoret kan kommunens invånare och företagare få hjälp och vägledning i ärenden från fyra myndigheter: Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket.

Servicehandläggare hjälper till med ärenden som bland annat rör socialförsäkringar, pensioner och skatter. Dessutom kan både arbetssökande och arbetsgivare göra spontanbesök för att få hjälp med Arbetsförmedlingens digitala tjänster. Servicekontorens tjänster är efterfrågade och kontoren har cirka 2,6 miljoner besök årligen.

Kontakter

Om

Statens servicecenter bidrar till en effektiv och tillgänglig statsförvaltning. Vi levererar administrativa tjänster till andra myndigheter och även lokal statlig service till privatpersoner och företag. Fram till år 2024 utökar vi till 147 servicekontor.

På våra servicekontor ger vi vägleding och service i tjänster från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Migrationsverket, Pensionsmyndigheten och Skatteverket.

 

Följ Statens servicecenter

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Statens servicecenter

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum