minPension

Sofie Dannaeus börjar som enhetschef på minPension

Dela
I juni 2023 tillträder Sofie Dannaeus tjänsten som chef för enheten Erbjudande & IT på minPension.

Sofie Dannaeus har en gedigen erfarenhet från försäkrings- och IT-branschen, och kommer närmast från rollen som chef för produktutveckling på Folksam Sak. Hon har tidigare haft chefsbefattningar inom Folksam Liv samt på CGI. 

-      Det ska bli så roligt att få vara med och vidareutveckla minPension. Att ge trygg och enkel information till alla pensionssparare om deras intjänade pension är och förblir en väldigt viktig samhällsuppgift. Att pensionsfrågorna är i fokus framgår inte minst av den senaste årens intensiva mediedebatt, säger Sofie Dannaeus.

Som minPensions nya chef för enheten Erbjudande & IT kommer Sofie Dannaeus att fortsätta utvecklingsarbetet med minPensions erbjudanden för att skapa nytta för pensionsspararna och för de anslutna pensionsaktörerna.

-      Vi är mycket glada över att ha lyckats rekrytera Sofie Dannaeus till minPension. Med sina erfarenheter från tidigare roller blir hon en efterlängtad förstärkning i arbetet med att vidareutveckla tjänsterna på minPension, säger Johan Hellman, vice vd för minPension.

Kontakter

Bilder

Om

Pressrum

Pressrum: http://via.tt.se/pressrum/minpension/

Kontorsväxel: 08-522 785 40 
Postadress: Min Pension i Sverige AB, Box 24043, 104 50 STOCKHOLM 
Besöksadress: Karlavägen 108, plan 6 i Stockholm

Lyssna på minPensionsPodden

Läs nyheter och inlägg på blogg.minPensions.se 

Om minPension

På minPension kan pensionssparare få hjälp att se den egna pensionen och förstå vad som påverkar den. Under det senaste året har minPension vidareutvecklats för att också möta den blivande pensionärens behov i planeringen inför pensionsuttagen. Tjänsten är ett oberoende samarbete mellan staten och pensionsbolagen. Tillsammans driver, utvecklar och finansierar parterna den.

 

Följ minPension

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från minPension

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum