Cloetta Sverige AB

Garanterad fiskelycka med CandyKings sommarnyheter och skönaste accessoarer!

Dela
Sommaren är räddad. Nu blir det garanterat napp för alla lösgodisälskare. CandyKing lanserar sina senaste sommarnyheter i lösgodishyllan, där Pastellfisk Baddare är en av de stora nyheterna. Samtidigt släpps en riktigt härlig kollektion med accessoarer för sommarens soliga äventyr.

- Sommarnyheterna 2023 är en mix av sött, salt, syrligt och choklad med några riktiga höjdpunkter som bara finns hos oss. Hela åtta härliga lösgodisbitar förgyller lösgodishyllan i sommar och de är svåra att motstå. Vi är stolta över att erbjuda lösgodis för alla, och att vi har ett sortiment som ständigt erbjuder ny spännande variation, säger Christin Sunnåker, Product Manager Pick & Mix, Cloetta Sverige.

Varje år sedan 2020 satsar CandyKing på att lansera unika produkter som du bara hittar hos CandyKing. I årets unika sommarnyheter hittar du Pastellfisk Baddare, som är syrliga skumpastellfiskar i BIG size och oemotståndliga Ahaa Chokladcrisp, som är en finsk storsäljare som äntligen går att köpa i Sverige!

Men sommaren blir ännu bättre, CandyKing lanserar även en sommarkollektion med ikoniska accessoarer som strandväska, vattenflaska, badlakan, solhatt och högtalare. De blir dina genom att du samlar godispoäng via CandyKings spel (bit.ly/ck-summer-se) med start 15/5. Missa inte denna chans att kamma hem fina accessoarer från CandyKing! 

Sommarens godisnyheter är:

  • Pastellfisk Baddare – Klassikern pastellfisk har nu blivit BIG size, sur och i skum! Du hittar den bara hos CandyKing!

  • Ahaa Chokladcrisp – Storsäljaren från Finland gör sin debut i lösvikten. Du hittar den bara hos CandyKing!

  • Sura JellyBeans – Härligt syrliga JellyBeans i nio supersura smaker.

  • Sisu Hot Lemon Bites – Här är en gobit med sting i! Lakrits och citron med en gnutta hetta från chili.

  • Frutty Duo Melon & Ananas – Mjuk kola med massor av smak!

  • Frutty Duo Tropisk frukt & Vattenmelon – Mjuk kola med massor av smak!

  • Mini Yum – Mjuka fruktkolor i fyra olika smaker; sur körsbär, äpple, apelsin & jordgubb.

  • Cool Fruity Pear Mini – Nu får succépåse Goody Fruity Pear en kompis I lösvikten!

Med lanseringen av sommarens nyheter fortsätter CandyKing att bygga både sortiment och varumärke samt stärka sin position som premiumleverantör av lösgodis. CandyKing är en del av Cloetta som är den största leverantören av Pick & Mix i Europa. Lösviktsgodis har en mycket stark position i de nordiska länderna där Sverige står för 30 procent av den totala konsumtionen, med anövriga Norden står för 5 –15 procent. Med över 500 godissorter att välja på erbjuder CandyKing valfrihet och smakglädje för alla.

För mer information, välkommen att kontakta:

Christin.sunnaker@cloetta.se

Nyckelord

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

Go bananas med bärplocket - nu är det tid för CandyKings höstnyheter!12.9.2023 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Höstens lösgodisnyheter är äntligen här, garanterad succé för den som älskar bär. (Visst vet du att även bananen är ett bär?) Fruktigt, salt och segt är utmärkande för CandyKings sju nya gobitar, som du varken behöver stövlar eller myggnät för att plocka. Bland nyheterna hittar du salta bananer, knallblå överraskningar och unika Yummy Berry, som endast finns hos CandyKing.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum