Moderaterna

Här är de 11 moderater som ska leda Moderaternas politikutveckling för 2030-talet

Dela
Moderaternas partistyrelse har gett partisekreterare Karin Enström i uppdrag att tillsätta en arbetsgrupp för att utveckla ett nytt handlingsprogram till 2025. Gruppens uppgift är att formulera politik för 2030-talet. Resultatet ska vara mer än ett nytt moderat valprogram. Det ska utgöra en grund för den moderata politiken under de kommande 15 åren.

Arbetet kommer ledas av en arbetsgrupp bestående av:

Karin Enström, ordförande.

Mattias Karlsson, Edward Riedl, Jessica Rosencrantz, Tomas Tobé, Peter Danielsson, Marie Morell, Mats Green, Johan Abrahamsson, Hanne Lindqvist och Anna Jähnke.

Ett viktigt moment i projektarbetet är att Moderaterna fram till 2025 ska genomföra 2500 verksamhetsbesök. Våra politiker ska besöka skolor, idrottsföreningar, vårdcentraler och andra arbetsplatser runtom i landet. Genom de samtalen kommer vi få inspel till handlingsprogrammet och bredda vår politikutveckling.

– Handlingsprogrammet kommer att lägga fast grunden för hur vi vill förändra Sverige de kommande mandatperioderna. Under processens gång kommer vi tala med experter, sakkunniga och medborgare om de utmaningar som Sverige står inför. Ett gediget handlingsprogram är avgörande för att vi ska få förnyat förtroende 2026 och för arbetet mot att vi på sikt ska kunna bli Sveriges största parti, säger Karin Enström, partisekreterare och ordförande för arbetsgruppen. 

Kontakter

Bilder

Om

Moderaterna
Moderaterna
Blasieholmsgatan 4A
11148 Stockholm

08-6768000http://www.moderaterna.se

 Sverige ska vara möjligheternas land. Där det är din ansträngning som avgör hur långt du kan gå  – inte varifrån du kommer eller vilka föräldrar du har. Sverige ska vara ett land där klassresor är möjliga - barn ska aldrig ärva sina föräldrars problem. Tillsammans kan vi se till att Sverige får en hoppfull framtid.

Följ Moderaterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moderaterna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum