Friends Agenda

Friends Agenda utökar med ny PR-expert från kultursfären

Dela
Friends Agenda har blivit med ny PR-expert med kulturprofil. Det är Molly Brunner har rekryterats som PR- och kommunikationskonsult. Molly har lång erfarenhet av PR inom musik, kultur och samhälle och har i tidigare uppdrag bland annat varit pressansvarig för Melodifestivalen, P3 Guld och Sommar i P1.
Molly Brunner
Molly Brunner

– Vi är så glada att Molly valde att komma till oss. Molly kommer bli ett stort tillskott i teamet och för flera av våra kunder med sin erfarenhet av PR i kultursfären, säger Sibel Wolff, vd på Friends Agenda.

På Friends Agenda kommer Molly främst jobba med kunder inom media och samhälle. Med erfarenhet som pressansvarig för några av Sveriges största kulturhändelser såsom Melodifestivalen, P3 Guld och Sommar i P1 kommer Molly in med en gedigen kunskap om PR inom kultur- och nöjesbranschen och breddar således Friends Agendas kunskapsfält ytterligare. Molly har tidigare arbetat på byråer som ILES PR, Assefa Communication och Ebba Lindqvist PR.

– Jag kom faktiskt i kontakt med Friends Agenda för första gången i en skidlift i Italien. Det var kärlek vid första after skin så att säga. Jag går fantastiskt bra ihop med gänget här och vet att jag kommer lära mig massor av att jobba med så erfarna och duktiga kommunikatörer.

Friends Agenda arbetar bland annat med LKAB, TikTok Sverige, Energimyndigheten, Evidia, Uppsala universitet och flertalet kommuner. Byrån startade år 2009 och har vid fem tillfällen fått Regis utmärkelse Årets Byrå i kategorin PR- och kommunikation, senast förra året.

Nyckelord

Bilder

Molly Brunner
Molly Brunner
Ladda ned bild

Om

Friends Agenda
Friends Agenda
Åsögatan 115
116 24 Stockholm

http://friendsagenda.se/

KRIS - FÖRÄNDRING - FÖRNYELSE

Friends Agenda är en PR- och kommunikationsbyrå som erbjuder rådgivning och rätt resurser för kommunikationsdriven verksamhetsutveckling.

Vi erbjuder partnerskap och effektivt stöd i kris, i förändringsarbete och skapar långsiktigt värde genom att öka förståelse, förtroende och på så sätt skapa nya möjligheter för dig som kund.

Följ Friends Agenda

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Friends Agenda

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye