WSP

Sina Vosough ny chef för förstärkt affärsområde, Strategic Advisory WSP Sverige

Dela
WSP har utsett Sina Vosough som ny chef för Strategic Advisory WSP Sverige. Sina kommer närmast från rollen som Chief Technology officer på Seco Tools, en del av Sandvik-koncerncen.
Sina Vosough, foto: WSP
Sina Vosough, foto: WSP

I samband med denna utnämning bildas Strategic Advisory, ett nytt affärsområde inom WSP, då Advisory och Digtial Solutions går ihop till en gemensam organistation. Sammanslagningen av dessa två affärsområden genomförs för att ytterligare förbättra erbjudandet till kunder, då digitala lösningar blir en alltmer central del av WSPs strategiska rådgivningstjänster.

- Det gläder mig att välkomna Sina till oss på WSP samtidigt som vi gör oss redo attta ett stort kliv framåt i vårt digitala erbjudande. Med Sinas breda tekniska bakgrund, stadiga kommersiella driv och erfarenheter från stora svenska industriaktörer kommer han kunna bidra med viktiga kunskaper och insikter, såväl till våra kunder som oss internt. Med den här rekryteringen stärker vi vår tillväxtresa framåt, konkluderar Anna-Lena Öberg Högsta, vd WSP Sverige.

Sina Vosough har lång erfarenhet från svensk industri och har arbetat på bland annat ABB och Sandvik. Den 1 juli tillträder han som chef för Strategic Advisory WSP Sverige.

- Efter många år med fokus på industri- och produktutveckling känns det spännande att få ta med mig mina kunskaper in till en organisation som brinner för samhällsutveckling, där både offentliga och privata aktörer är med och spelar en avgörande roll. Jag ser fram emot att få arbeta med ett team av kompetenta och erfarna kollegor, där vi kan sparras av varandra, för att skapa framtidsnytta för våra kunder. Det ska bli oerhört kul att få kliva in i WSP, säger Sina Vosough.

Sina Vosough kommer i rollen som chef för Strategic Advisory ansvara för områden som Samhällsutveckling, Stadsutveckling, Transportsystem, Rail Advisory och Digital Solutions samt ingå i WSP Sveriges ledningsgrupp.

Kontakter

Bilder

Sina Vosough, foto: WSP
Sina Vosough, foto: WSP
Ladda ned bild

Om

WSP
WSP
Arenavägen 7
12188 Johanneshov

010-7225000http://www.wsp.com

Vi står bakom allt du tar för givet. Och framtiden du hoppas på.

Vi vet hur samhällen är uppbyggda och utvecklas. Om hur vi lever, arbetar, bygger, reser och kommunicerar, och om hur vi kan göra det bättre. Som strategiska rådgivare och teknikkonsulter har vi kunskapen att förstå och kraften att kunna förändra.

Med över 65 000 medarbetare i 40 länder använder vi vår globala expertis för att hitta de smartaste lokala lösningarna.

Följ WSP

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WSP

Ny rapport: Här är Sveriges mest robusta kommuner28.11.2023 07:28:00 CET | Pressmeddelande

Nu släpper strategi- och teknikkonsultföretaget WSP rapporten "Regionernas Kamp", som rankar Sveriges 290 kommuner utifrån deras robusthet. Nacka, Täby och Kungsbacka toppar rankningen och analysen visar att pendlingskommuner nära större städer är de som har bäst förmåga att stå emot kriser och hantera förändringar. Rapporten tar i år också ett större grepp på trygghet och kommunernas brottsförebyggande arbete.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum