Grant Thornton Sweden AB

Grant Thornton rekryterar Erik Källås – ska stärka redovisning och lön

Dela
Grant Thornton fortsätter att stärka upp med strategiska rekryteringar. Nu börjar Erik Källås i Stockholm för att leda den fortsatta satsningen på redovisning och lön. Målet är att växa ytterligare inom midmarket, mot segmentet entreprenörsföretag.

Vi har en stark efterfrågan på våra tjänster. Fler företag outsourcar sin ekonomihantering och vill då ha en stark samarbetspartner som kan stötta dem, inte minst i tider av konjunktursvängningar och omvärldsfaktorer som är svåra att förutse. Där ser vi stora möjligheter framåt och jag är glad att välkomna Erik Källås att leda vår satsning i Stockholm, säger Anna Nilsson, Business Lead Ekonomiservice på Grant Thornton.

Lång erfarenhet av branschen
Erik Källås har över 20 års erfarenhet av branschen i olika roller på PwC och Aspia. I början av karriären arbetade han både med revision och redovisning men valde för tio år sedan att satsa helhjärtat på redovisning. Erik Källås har lång erfarenhet av ledarskap och har varit både kontorschef och regionchef. Närmast kommer han från en konsultroll som ekonomichef på en advokatbyrå.  

Nu ser Erik Källås fram emot att återvända till branschen och driva redovisnings- och löneaffären vidare på Grant Thornton i Stockholm.

- Jag brinner för kunden utifrån ett framtidsperspektiv, med kombinationen av rådgivning och redovisning. Under min tid i branschen har jag sneglat mycket på konkurrenterna och då var jag många gånger fascinerad av Grant Thornton. Det är extra värdefullt att kunna erbjuda entreprenörsföretagen tjänster från alla fyra områden; revision, redovisning, specialistrådgivning och skatt, det skapar helt klart kundvärde på dagens marknad, säger Erik Källås.

För mer information, kontakta:
Anna Nilsson, Business Lead Ekonomiservice, Grant Thornton
anna.nilsson@se.gt.com


0155-29 33 56

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Grant Thornton Sweden AB
Grant Thornton Sweden AB
Kungsgatan 57
11122 Stockholm

http://www.grantthornton.se

Följ Grant Thornton Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Grant Thornton Sweden AB

Ny undersökning: Företag mäter icke- finansiella nyckeltal – om det ger klirr i kassan28.3.2023 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Revisions- och rådgivningsföretaget Grant Thornton har tagit fram konceptet ”Framtidens Nyckeltal” för att ta reda på vilka nyckeltal som svenska företag mäter idag, och vilka nyckeltal som blir avgörande för framtida konkurrenskraft. Nästan 500 företag deltog i undersökningen och slutsatsen är att icke-finansiella nyckeltal mäts i viss utsträckning, och oftare så när det finns en tydlig koppling till finansiella nyckeltal. Undersökningen befäster också att de större bolagen har kommit längre och att när företagen själva får lista framtidens nyckeltal tenderar de flesta att ha en koppling till sociala faktorer.

Från Telia till Grant Thornton – Karin Alexandersson ny chef för People & Culture23.3.2023 07:30:00 CET | Pressmeddelande

Efter tolv år inom Telia, senast som tillförordnad HR-chef för Telia Sverige med drygt 4 000 medarbetare, väljer Karin Alexandersson nu att ansluta till Grant Thornton. Hon blir ny Chief People & Culture Officer och tar plats i företagsledningen. Grant Thornton har nyligen antagit en ny vision och strategi och bara under 2023 vill företaget anställda 350 nya medarbetare.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum