Grant Thornton Sweden AB

Grant Thornton rekryterar Erik Källås – ska stärka redovisning och lön

Dela
Grant Thornton fortsätter att stärka upp med strategiska rekryteringar. Nu börjar Erik Källås i Stockholm för att leda den fortsatta satsningen på redovisning och lön. Målet är att växa ytterligare inom midmarket, mot segmentet entreprenörsföretag.

Vi har en stark efterfrågan på våra tjänster. Fler företag outsourcar sin ekonomihantering och vill då ha en stark samarbetspartner som kan stötta dem, inte minst i tider av konjunktursvängningar och omvärldsfaktorer som är svåra att förutse. Där ser vi stora möjligheter framåt och jag är glad att välkomna Erik Källås att leda vår satsning i Stockholm, säger Anna Nilsson, Business Lead Ekonomiservice på Grant Thornton.

Lång erfarenhet av branschen
Erik Källås har över 20 års erfarenhet av branschen i olika roller på PwC och Aspia. I början av karriären arbetade han både med revision och redovisning men valde för tio år sedan att satsa helhjärtat på redovisning. Erik Källås har lång erfarenhet av ledarskap och har varit både kontorschef och regionchef. Närmast kommer han från en konsultroll som ekonomichef på en advokatbyrå.  

Nu ser Erik Källås fram emot att återvända till branschen och driva redovisnings- och löneaffären vidare på Grant Thornton i Stockholm.

- Jag brinner för kunden utifrån ett framtidsperspektiv, med kombinationen av rådgivning och redovisning. Under min tid i branschen har jag sneglat mycket på konkurrenterna och då var jag många gånger fascinerad av Grant Thornton. Det är extra värdefullt att kunna erbjuda entreprenörsföretagen tjänster från alla fyra områden; revision, redovisning, specialistrådgivning och skatt, det skapar helt klart kundvärde på dagens marknad, säger Erik Källås.

För mer information, kontakta:
Anna Nilsson, Business Lead Ekonomiservice, Grant Thornton
anna.nilsson@se.gt.com


0155-29 33 56

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Grant Thornton Sweden AB
Grant Thornton Sweden AB
Kungsgatan 57
11122 Stockholm

http://www.grantthornton.se

Följ Grant Thornton Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Grant Thornton Sweden AB

Från bibliotek till mötesplats för entreprenörer – nu flyttar Grant Thornton i Örebro15.2.2024 14:30:19 CET | Pressmeddelande

Nya Evenemangskvarteret i Örebro håller på att ta form och nu väljer även revisions- och rådgivningsföretaget Grant Thornton att flytta dit. Det som tidigare var stadsbibliotek ska nu bli en mötesplats för entreprenörer och tillväxtföretag. Örebro har ett växande näringsliv och Grant Thorntons kontorschef Björn Öhrman ser ett behov av att anställa fler ekonomer och jurister för att möta en ökad efterfrågan. Helst minst tio stycken närmaste åren.

Finansieringsvillkor stark drivkraft för ökad hållbarhet hos entreprenörsföretagen31.1.2024 07:29:00 CET | Pressmeddelande

Vid årsskiftet infördes första steget av CSRD. Förutom att företag nu stegvis står inför mer omfattande hållbarhetsrapportering, innebär direktivet också ökad transparens och jämförbarhet. En färsk undersökning från Grant Thornton visar dock att medelstora bolag inte är fullt igång att mäta annat än finansiella nyckeltal. Detta trots att finansieringsvillkor som drivkraft för hållbarhetsarbete ökat från 12 till 47 procent på bara två år.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye