Cloetta Sverige AB

Nyhet från Gott & Blandat: Äkta Fruktgodis Fruktmix som är fylld av somriga smaker!

Dela
Världsnyheten Gott & Blandat Äkta Fruktgodis med frukt som huvudingrediens lanserades 2021, och blev snabbt en favorit i godishyllan. Det är en unik produkt som är vegansk och enbart innehåller naturliga färg- och smakämnen. Nu utökas Gott & Blandat-familjen med Äkta Fruktgodis Fruktmix som är fylld av nya spännande smakkombinationer.

– ­­­­­­­­­­Det känns väldigt roligt att nu utöka sortimentet med ännu en härlig mixpåse, säger Paulina Åberg, Brand Manager på Cloetta. Gott & Blandat Äkta Fruktgodis Fruktmix bjuder på en somrig blandning med smakerna päron - aprikos, jordgubbe - apelsin​, mango - passionsfrukt​, persika - hallon​, äpple - svartvinbär ​och apelsin - mango​.

50 % frukt, 100 % godis - det är Gott & Blandat Äkta Fruktgodis unika koncept som nu lever vidare. Det höga fruktinnehållet kommer från fruktpuré och fruktjuicer, vilket ger en fräsch och saftig smakupplevelse. Gott & Blandat Äkta Fruktgodis Fruktmix går att hitta i dagligvaruhandeln från vecka 19. Den lanseras i en 220 grams förpackning till det rekommenderade konsumentpriset 27,90 - 29,90 kr.

Mer information
Vill du veta mer om Gott & Blandat Äkta Fruktgodis är du välkommen att höra av dig till Paulina Åberg, Brand Manager på Cloetta, via mejl: paulina.aberg@cloetta.se.

Kontakter

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

Go bananas med bärplocket - nu är det tid för CandyKings höstnyheter!12.9.2023 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Höstens lösgodisnyheter är äntligen här, garanterad succé för den som älskar bär. (Visst vet du att även bananen är ett bär?) Fruktigt, salt och segt är utmärkande för CandyKings sju nya gobitar, som du varken behöver stövlar eller myggnät för att plocka. Bland nyheterna hittar du salta bananer, knallblå överraskningar och unika Yummy Berry, som endast finns hos CandyKing.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum