E-hälsomyndigheten

Störningar i e-recepttjänsten

Dela
E-hälsomyndigheten har för närvarande störningar som påverkar e-recepttjänsten i hela landet. Det gör att du som apotekskund inte kan hämta ut recept på apoteket. E-hälsomyndigheten beklagar det inträffade. Vi arbetar med felsökning och återkommer med mer besked så snart vi kan.

Störningarna uppstod runt klockan 11 på tisdagen. När E hälsomyndighetens recepttjänster inte fungerar, vänligen vänta någon timme och återkom därefter till ditt apotek. Håll dig gärna uppdaterad via vår driftinformation. Driftinformation • E-hälsomyndigheten (ehalsomyndigheten.se)

Mer information om vad som händer när du inte kan hämta ut recept hittar du på webbsidorna nedan:

Så här gör du som är apotekskund om du inte kan hämta ut e-recept: Vid eventuella driftstörningar i e-recepttjänsten • E-hälsomyndigheten (ehalsomyndigheten.se)

Så här gör du som arbetar på apotek om apoteket inte kan expediera e-recept: Så här gör du som arbetar på apotek • E-hälsomyndigheten (ehalsomyndigheten.se)

Så här gör du som arbetar inom hälso- och sjukvården om e-recepttjänsten inte fungerar: Så här gör du som arbetar inom hälso- och sjukvården om e-recepttjänsten inte fungerar • E-hälsomyndigheten (ehalsomyndigheten.se)

Kontakter

Om

E-hälsomyndigheten
E-hälsomyndigheten
Box 913
391 29 Kalmar

010-458 62 00https://www.ehalsomyndigheten.se/

E-hälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner.

Följ E-hälsomyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från E-hälsomyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye