E-hälsomyndigheten

Störningar i e-recepttjänsten

Dela
E-hälsomyndigheten har för närvarande störningar som påverkar e-recepttjänsten i hela landet. Det gör att du som apotekskund inte kan hämta ut recept på apoteket. E-hälsomyndigheten beklagar det inträffade. Vi arbetar med felsökning och återkommer med mer besked så snart vi kan.

Störningarna uppstod runt klockan 11 på tisdagen. När E hälsomyndighetens recepttjänster inte fungerar, vänligen vänta någon timme och återkom därefter till ditt apotek. Håll dig gärna uppdaterad via vår driftinformation. Driftinformation • E-hälsomyndigheten (ehalsomyndigheten.se)

Mer information om vad som händer när du inte kan hämta ut recept hittar du på webbsidorna nedan:

Så här gör du som är apotekskund om du inte kan hämta ut e-recept: Vid eventuella driftstörningar i e-recepttjänsten • E-hälsomyndigheten (ehalsomyndigheten.se)

Så här gör du som arbetar på apotek om apoteket inte kan expediera e-recept: Så här gör du som arbetar på apotek • E-hälsomyndigheten (ehalsomyndigheten.se)

Så här gör du som arbetar inom hälso- och sjukvården om e-recepttjänsten inte fungerar: Så här gör du som arbetar inom hälso- och sjukvården om e-recepttjänsten inte fungerar • E-hälsomyndigheten (ehalsomyndigheten.se)

Kontakter

Om

E-hälsomyndigheten
E-hälsomyndigheten
Box 913
391 29 Kalmar

010-458 62 00https://www.ehalsomyndigheten.se/

E-hälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner.

Följ E-hälsomyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från E-hälsomyndigheten

Nya uppdrag ska driva på digitaliseringen och minska vårdköer26.6.2023 16:50:53 CEST | Pressmeddelande

E-hälsomyndigheten har fått sju nya regeringsuppdrag. Tre uppdrag handlar om att den digitala infrastrukturen för hälso- och sjukvården ska bli mer enhetlig. Syftet är dels en effektivare och säkrare vård för patienterna, dels en bättre arbetsmiljö för vårdprofessionerna. De övriga fyra uppdragen ska möjliggöra en nationell vårdförmedling för att minska väntetider och vårdköer.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum