E-hälsomyndigheten

E-recepttjänsten fungerar igen

Dela
E-hälsomyndighetens driftleverantör har under tisdagen haft störningar som påverkat e-recepttjänsten. Problemet är nu avhjälpt och tjänsten fungerar igen. Det innebär att det går att både förskriva och expediera e-recept. Du som är apotekskund kan nu hämta ut dina läkemedel på ditt apotek.

Störningarna uppstod runt klockan 11.00 på tisdagen och berodde på problem hos myndighetens driftleverantör. Strax innan klockan 13.00 var samtliga tjänster åter tillgängliga. Vi beklagar det inträffade.

Kontakter

Om

E-hälsomyndigheten
E-hälsomyndigheten
Box 913
391 29 Kalmar

010-458 62 00https://www.ehalsomyndigheten.se/

E-hälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner.

Följ E-hälsomyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från E-hälsomyndigheten

Nya uppdrag ska driva på digitaliseringen och minska vårdköer26.6.2023 16:50:53 CEST | Pressmeddelande

E-hälsomyndigheten har fått sju nya regeringsuppdrag. Tre uppdrag handlar om att den digitala infrastrukturen för hälso- och sjukvården ska bli mer enhetlig. Syftet är dels en effektivare och säkrare vård för patienterna, dels en bättre arbetsmiljö för vårdprofessionerna. De övriga fyra uppdragen ska möjliggöra en nationell vårdförmedling för att minska väntetider och vårdköer.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum