Expressen

Anette Holmqvist ny politikreporter på Expressen

Dela
Den erfarna politikreportern Anette Holmqvist ansluter till Expressens politikredaktion. – Det känns både spännande och utmanande att få bli en del av Expressens politikredaktion, som jag tycker är en av landets allra vassaste, säger hon.
Anette Holmqvist, foto: Olle Sporrong
Anette Holmqvist, foto: Olle Sporrong

Anette Holmqvist jobbade som politikreporter på Aftonbladet i 25 år och belönades bland annat med Expressens Per Wendel-pris som årets nyhetsjournalist. Därefter har hon arbetat på Ekot och kommer nu senast från en tjänst som politikreporter på GP.
Nu ansluter hon till Expressens politikredaktion, som idag utgörs av Viktor Barth-Kron, kommentator, Tomas Nordenskiöld, reporter, Daniel Ingmo, reporter, och Filippa Rogvall, politikredaktör.
– Anette Holmqvist är en tung politikreporter med ett stort kvällstidningshjärta, som det är en glädje att få välkomna till Expressen. Hennes profil kompletterar de andra i gruppen perfekt, säger Karin Olsson, biträdande chefredaktör.
Anette Holmqvist börjar på sin nya tjänst 15 augusti.
– Det här ska bli jättekul! På Expressen finns både skarpa pennor och en nyhetsjakt i absolut toppklass. Taggad som en geting, kanske är rätt uttryckt! säger hon.

Nyckelord

Kontakter

Karin Olsson, biträdande chefredaktör, 08-738 31 95
Anette Holmqvist, politikreporter, 070-6762439

Bilder

Anette Holmqvist, foto: Olle Sporrong
Anette Holmqvist, foto: Olle Sporrong
Ladda ned bild

Om

Expressen
Expressen
Gjörwellsgatan 30
105 16 Stockholm

08-738 30 00http://www.expressen.se

Expressen är ett ledande mediehus i alla kanaler. Med redaktioner i Stockholm, Göteborg och Malmö rapporterar vi dygnet runt i mobil, sajt, tv, sociala medier och den tryckta tidningen.

Vår prisbelönta journalistik roar, oroar och förargar. Precis som den har gjort sedan starten 1944.

Följ Expressen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Expressen

Expressen tar plats på Almedalen 202321.6.2023 11:00:48 CEST | Pressmeddelande

På tisdag drar politikerveckan i Almedalen i gång och på plats i Visby driver Expressen sin ledande nyhetsbevakning och arrangerar mängder av intervjuer och debatter. Nytt för i år är att Expressens politiska kommentator Viktor Barth-Kron frågar ut partiledarna på scen efter talen. – Vad vill de egentligen, bortom de fem senaste talepunkterna och nästa utspel? Det hoppas jag att vi ska kunna prata om, säger han.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum