Lidl Sverige

Lidl Sverige och Diggiloo firar 20 år genom huvudpartnerskap

Dela
Lidl Sverige går in som huvudpartner till Diggiloo när båda firar 20 år. Den populära sommarturnén med folkkära artister samlar i år 150 000 besökare i 24 städer över hela Sverige från början av juli till slutet av augusti.

2003 öppnade Lidl sina 10 första butiker i Sverige. Det var också året då Diggiloo tog sina första steg i sommarsverige. 2023 är därför en milstolpe för båda jubilarer.

– I år firar Lidl 20 år i Sverige, vilket vi inledde med att först lansera vårt nya varumärke Matriket. Nu vill vi fortsätta firandet med något av det svenskaste vi har – en härlig sommarturné med Diggiloo, som också firar 20 år! När vi nu går in som huvudpartner för Diggiloo stöttar vi den svenska musikscenen och får samtidigt möjlighet att resa landet runt för att träffa våra kunder. Det ser vi mycket fram emot, säger Robert Stekovic, inköps- och marknadsdirektör på Lidl Sverige.

Som huvudpartner till Diggiloo kommer Lidl Sverige att synas på flera sätt. Dessutom bjuder livsmedelskedjan alla sina över 5 000 medarbetare på en av sommarens givna händelser.

– Som Sveriges största sommarturné är vårt mål att bjuda på skratt, värme och omtänksamhet för hela familjen. Att vi krokar arm med Lidl, en av de mest spännande aktörerna i den svenska livsmedelsbranschen, är därför både naturligt och väldigt roligt. Med sina initiativ och glada anslag i sina kanaler är de en perfekt partner för oss, Åsa Nathell, kommersiell chef på Krall.

Startskottet för Diggiloo 6 juli i småländska Hok och sommarturnén avslutas i Göteborg den 26 augusti.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Bilder

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum