Bonnier News

Bonnier News Business omorganiserar – bygger vidare på Fastighets- och samhällsbyggnadssektorns största mötesplatser och viktigaste nyheter

Dela
Bonnier News Business varumärken Fastighetsnytt och Business Arena omorganiserar för att komma närmare kunderna och fortsätta att utveckla samhällsbyggnadssektorns största mötesplatser och viktigaste nyheter. En ny roll som Sverigechef inrättas och Victor Karlsson kliver in i den rollen den 1 juni.
Foto: Joey Abrait
Foto: Joey Abrait

Med uppskattade varumärken som Fastighetsnytt, Business Arena, Byggindustrin och Construction Summit i Sverige samt Estate Media i Norge och Danmark gör Bonnier News Business nytta för den viktiga fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. För att komma närmare kunder och läsare i Sverige och få mer operativ kraft tillsätts nu en Sverigechef och organisationen integreras mer i och får tydligare stöttning av Bonnier News Business.

Victor Karlsson, som tidigare haft uppdraget som Fastighetsnytts försäljningschef och även har gedigen erfarenhet av den nordiska transaktionsmarknaden, tillträder den nya rollen den 1 juni.

– Fastighets- och samhällsbyggnadssektorn är enormt viktig för utvecklingen i Sverige, och också en bransch som verkligen intresserar mig. Fastighetsnytt fyller en viktig funktion och vår Business Arena, där vi samlar branschens ledande företag och aktörer under ett och samma tak, är enormt populär samtidigt som det finns stor utvecklingspotential. Tillsammans med våra kunder vill vi ta nästa steg och det känns väldigt roligt att få leda det arbetet som ny Sverigechef , säger Victor Karlsson.

I samband med omorganisationen tas vd-rollen för Fastighetsnytt bort och vd Peter Lingmerth lämnar företaget den 30 juni. 

– Fastighetsnytt har de senaste åren, mycket på grund av pandemin, genomgått stora förändringar där produkter och tjänster har tagit enorma kliv framåt. Vi har också gjort betydande redaktionella satsningar för att skapa en bra grund för tillväxt inom vår läsaraffär, förvärvat Estate Media i Norge och Danmark och framgångsrikt lanserat Construction Summit, byggbranschens stora mötesplats. Det har varit fyra otroligt lärorika år i en viktig bransch med kompetenta och väldigt trevliga kontakter som jag ser fram emot att fortsätta att odla, säger Peter Lingmerth.

Verksamheten kommer även fortsatt att ha fullt fokus på event som erbjuder målgrupperna relevanta och intressanta ämnen och nätverk samt skarp och matnyttig journalistik för alla som vill bidra i fastighets- och samhällsbyggnadsbranschen.

– Jag och vårt starka team ser fram emot att fortsätta den resan tillsammans med våra kunder, partners och läsare, nu närmast på Business Arena Syd och därefter i Almedalen och på Business Arena Stockholm, berättar Victor Karlsson.

Kontakter

Bilder

Foto: Joey Abrait
Foto: Joey Abrait
Ladda ned bild
Foto: Joey Abrait
Foto: Joey Abrait
Ladda ned bild

Om

Med över 2.000 journalister är Bonnier News Sveriges ledande nyhetsaktör och Nordens största mediekoncern. Bland våra cirka 200 varumärken finns en rad av Sveriges största och mest välkända tidningar. Vår journalistik når varje dag ut till en publik bestående av 6 miljoner läsare, användare, lyssnare och tittare. Vi är stolta förvaltare av familjen Bonniers tradition av oberoende publicistik sedan 200 år och har deras uppdrag att förädla och utveckla vår roll i det svenska samhället.

Följ Bonnier News

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bonnier News

Arbetarbladet planerar satsning i Sandviken – vill flytta redaktionen från Gävle19.9.2023 14:05:00 CEST | Pressmeddelande

Arbetarbladet har inlett förhandlingar om att flytta redaktionen i Gävle till nya lokaler i Sandviken. Anledningen är främst att stärka relationen till läsarna i västra Gästrikland och Sandviken, ett område som redan i dag är Arbetarbladets starkaste fäste. – Vi ser en stor potential att växa i och omkring Sandviken, och för att kunna göra det behöver vi vara än mer lokala. Därför hoppas vi vara i mål med dessa förhandlingar inom kort, säger Arbetarbladets chefredaktör Jacob Hilding.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum