Svenska Friidrottsförbundet

Träffa Bengtström, Almgren, Åskag och Bergqvist inför Folksam GP-sommaren

Dela
Pressinbjudan från Svenska Friidrottsförbundet: Vi vill härmed påminna om pressträffen inför sommarens Folksam GP-tävlingar. Tisdagen den 30 maj klockan 11-14 välkomnas media till Folksamhuset i Stockholm. Tillsammans med arrangörer och friidrottsstjärnor presenterar vi vad som väntar på sommarens fyra Folksam Grand Prix-galor.

Folksam Grand Prix-sommaren bjuder på fyra högintressanta galor. Först ut är Sollentuna 11 juni och sedan följer i tur och ordning Göteborg 18 juni, Karlstad 5 juli och Malmö 5 augusti.

Upptaktsträffen hålls tisdagen den 30 maj klockan 11-14 på Folksamhuset, Bohusgatan 14 i Stockholm, och där kommer media att få mer information om de olika galorna samt möjlighet att intervjua förbundskapten Kajsa Bergqvist samt (efter en ändring i "laguppställningen") Carl Bengtström, Andreas Almgren och Maja Åskag. Troligen tillkommer ytterligare något namn.

Under träffen kommer även ledningen för Bauhausgalan att informera om sommarens tävling på Stockholms Stadion den 2 juli.

I samband med träffen serveras lättare förtäring samt kaffe och dricka.

Vill du komma på träffen – mejla namn och företag/uppdragsgivare till mathias.karlsson@friidrott.se

Varmt välkomna!

Om

Svenska Friidrottsförbundet
Svenska Friidrottsförbundet
Heliosgatan 3
SE-120 30 Stockholm

010-476 53 30http://www.friidrott.se

Svensk Friidrott uppgift är att främja, utveckla, organisera och administrera friidrotten i Sverige, samt att företräda den internationellt och ansvara för landslagets verksamhet. Förbundet bildades 1895 och är ett av Sverige största idrottsförbund med drygt 600 000 medlemmar, organiserade i knappt 1 000 föreningar. I tillägg deltar varje år över en halv miljon svenskar i motionslopp och nästan var fjärde vuxen svensk löptränar minst en gång i veckan. Svensk Friidrott står för en idrott som är för alla, där man agerar tillsammans. En idrott som är trovärdig och hälsosam, trygg och glädjefylld.

Följ Svenska Friidrottsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Friidrottsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye