Enköpings kommun

Fjärdhundrabadet öppnar för säsongen

Dela
Fredag 2 juni är det badpremiär på Fjärdhundrabadet. Badet har öppet hela sommaren fram till 27 augusti mellan klockan 9–18.

– Det är härligt att vi nu kan öppna upp för säsongen för alla våra badgäster. Vi ser fram emot premiären och är glada att vi kan hålla öppet hela sommaren och utöka våra öppettider med en timme på morgonen, säger Joacim Kåkemyhr chef för kommunens badanläggningar.

Fjärdhundrabadet är öppet varje dag från 2 juni till 27 augusti mellan klockan 9–18 med undantag för midsommarafton då badet är öppet mellan klockan 9–13.

Sommarens badgäster kan förutom bättre öppettider också vänta sig en välfylld kiosk för varma sommardagar. All personal som kommer vara på plats vid badet har en HLR-utbildning och har fått livräddningsträning. Däremot kommer det inte vara badvakter på plats då man badar med eget ansvar i badet. Precis som tidigare är Fjärdhundrabadet en kontantfri anläggning och det går att betala med kort och Swish.

Kontakter

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Kungsgatan 39
745 36 Enköping

0171–62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum