Svenska Ishockeyförbundet

Förlängt partneravtal med Västanhede Trafik

Dela
2019 tecknade Svenska Ishockeyförbundet och Västanhede Trafik ett avtal, där Västanhede blev officiell partner. Parterna har nu kommit överens om att fortsätta samarbetet, i och med undertecknandet av ett nytt treårigt avtal.

– Vi gick in i det här partnerskapet för med stora förväntningar och Västanhede har verkligen levererat utefter dessa. Vi är därför väldigt glada över att konstatera att vi har en samsyn med Västanhede Trafik om samarbetets fortsättning och vi ser fram emot att fortsätta använda oss av deras tjänster, samt utveckla vårt partnerskap, under de kommande tre åren, säger Christer Plars, Kommersiell Chef på Svenska Ishockeyförbundet. 

– Vi har haft ett mångårigt och givande samarbete, som vi är glada över att förlänga. Vi gillar Svenska Ishockeyförbundet och vår fina relation, men också det nätverk som vi får tillgång till genom att vara officiell partner. Vi jobbar med totalt sju idrottsförbund och det var SIF som var dörröppnaren för vår del. Det visar ytterligare på vilket mervärde det här samarbetet har inneburit för oss, säger Tomas Ramsell, Västanhedes  VD samt ägare.

Bifogat finner du pressbild på Västanhede Trafiks Tomas Ramsell och Svenska Ishockeyförbundets Christer Plars. Foto: Joel Marklund

Kontakter

Bilder

Pressbild på Västanhedes Trafiks Tomas Ramsell och Svenska Ishockeyförbundets Christer Plars. Foto: Joel Marklund.
Pressbild på Västanhedes Trafiks Tomas Ramsell och Svenska Ishockeyförbundets Christer Plars. Foto: Joel Marklund.
Ladda ned bild

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 362 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se