Aleris

Aleris rekryterar CTO från Spotify

Dela
Mohan Pakkurti, idag Senior Director, Experience Architecture Group på Spotify, har rekryterats till en ny roll som CTO (Chief Technology Officer) inom Aleriskoncernen.
Mohan Pakkurti, tillträdande CTO Aleriskoncernen
Mohan Pakkurti, tillträdande CTO Aleriskoncernen

Mohan är en erfaren ledare med gedigen teknisk kunskap och bakgrund inom tech och IT från bland annat, Viaplay, Oracle och Ericsson. I sin nya roll på Aleris kommer Mohan spela en central roll i att fortsatt driva den digitala transformationen. Uppdraget är att tillsammans med teamet hitta nya lösningar på vårdens utmaningar som förenklar och förbättrar för såväl patienter som medarbetare.

— Jag ser mycket fram emot att välkomna Mohan till Aleris och fortsätta utvecklingen av en tillgänglig vård som möter patientens behov. Att värdefull tid och kompetens hos hälso- och sjukvårdens medarbetare används ansvarsfullt är kritiskt när färre ska ta hand om fler. Mohan kommer att bidra med nya, värdefulla perspektiv genom sin bakgrund från andra branscher i transformation och internationella erfarenhet, säger Sofia Palmquist, koncernchef Aleris.

— IT-miljön inom sjukvården är komplex och inte alltid användarvänlig för patient och medarbetare. Jag hoppas kunna bidra med nya synsätt från tidigare branscher. Målet är att skapa mer värde – för patient, medarbetare och verksamhet, säger Mohan Pakkurti, tillträdande CTO Aleriskoncernen.

Mohan Pakkurti tillträder den nya rollen som CTO på Aleris den 1 september och kommer att ingå i Aleris koncernledning.

Nyckelord

Kontakter

Pressjour

Aleris presstjänst nås dygnet runt på +46 (0)730 – 38 38 20 (ej sms). Du kan även kontakta oss på press@aleris.se.

Bilder

Mohan Pakkurti, tillträdande CTO Aleriskoncernen
Mohan Pakkurti, tillträdande CTO Aleriskoncernen
Ladda ned bild
Sofia Palmquist, koncernchef Aleris
Sofia Palmquist, koncernchef Aleris
Ladda ned bild

Om

Aleris vision är att leda vägen till morgondagens hälsa och vård. Genom innovativa lösningar skapar vi möjligheter till ett bättre och friskare liv samtidigt som vi bidrar till ökad tillgänglighet och samhällsnytta. Aleris är en skandinavisk vårdgivare med två miljoner patientbesök om året och bedriver specialistsjukvård på över 130 platser i Sverige, Norge och Danmark.

Följ Aleris

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Aleris

Aleris deltar i konferens om Sveriges hälso- och sjukvårdsstöd till Ukraina30.11.2023 07:30:00 CET | Pressmeddelande

Den 1 december deltar Aleris i en konferens om det samlade hälso- och sjukvårdsstödet till Ukraina från Sveriges sida. På konferensen medverkar Acko Ankarberg Johansson, sjukvårdsminister, Jakob Forssmed, socialminister, Viktor Liashko, hälsominister i Ukraina, tillsammans med representanter från svenska myndigheter, sjukhus, lärosäten, privat sektor och civilsamhälle.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum