Örnsköldsviks Kommun

Örnsköldsvik värd för stort event i höst

Dela
Den 15-17 september står Örnsköldsvik värd när utvecklingsföretaget Knightec bjuder in sina medarbetare till ett event i Örnsköldsvik och Höga Kusten. Omkring 750 besökare väntas komma från hela landet.
Den 15-17 september står Örnsköldsvik värd när företaget Knightec bjuder in till stort event.
Den 15-17 september står Örnsköldsvik värd när företaget Knightec bjuder in till stort event.

Evenemang av olika slag, både stora och små, ger liv och rörelse och stärker upplevelsen av Örnsköldsvik som en attraktiv plats att bo, verka och leva i. I höst står Örnsköldsvik värd för ett stort event när företaget Knightec bjuder in medarbetare och kunder till Örnsköldsvik och Höga Kusten.

-Vi är otroligt glada och stolta över att Knightec väljer Örnsköldsvik för sitt event. Knightec skapar och genomför framtidens event med fokus på hållbarhet, aktivitet samt utveckling och samverkan. Här ser vi att Knightec leder vägen och kan inspirera och attrahera fler företag som söker aktiva konferenser och event för sina medarbetare, kunder och partners – det är inne att vara ute, säger Marlene Jonasson Bolstad, näringslivsutvecklare Örnsköldsviks kommun.

Den två dagar långa konferensen kommer att ta besökare till Örnsköldsvik och Höga Kusten från hela landet och kommer bland annat vara förlagd på Hägglunds Arena och ute i naturen. Ett spännande program väntar där teknik och natur kommer att stå i fokus.

-Det känns roligt att få välkomna våra kollegor från hela landet till Örnsköldsvik där vårt företag har sina rötter. Det händer otroligt mycket inom techbranschen här i norra Sverige. Nu får vi en möjlighet att visa upp platsen på hemmaplan och skapa en unik upplevelse för våra medarbetare som vi inte hittar någon annanstans, i samverkan med kommunen och näringslivet, säger Mari Schäder, CHRO (Chief Human Resources- Officer) Knightec.

-Vi arbetar aktivt med att värva både möten och evenemang. Vi har ett fint och viktigt samarbete med Höga Kusten Turism och Höga Kusten Destinationsutveckling. Här visar vi att Örnsköldsvik mycket väl kan ta emot större konferenser som gagnar staden. Förutom att det bidrar till att stärka platsens attraktivitet gynnar det vårt lokala näringsliv och inte minst våra hotell och restauranger. Tillsammans kan vi skapa ännu fler stora evenemang, säger Marlene.

Nyckelord

Kontakter

Marlene Jonasson Bolstad, näringslivsutvecklare Örnsköldsviks kommun, 073-0503975
Mari Schäder, CHRO Knightec, 073-0782938

Bilder

Den 15-17 september står Örnsköldsvik värd när företaget Knightec bjuder in till stort event.
Den 15-17 september står Örnsköldsvik värd när företaget Knightec bjuder in till stort event.
Ladda ned bild

Om

Örnsköldsviks Kommun
Örnsköldsviks KommunÖrnsköldsviks kommun är kommunens största arbetsplats. Drygt 5 000 personer i kommunal förvaltning och kommunala bolag ser till att kommunens 56 000 invånare får god samhällsservice.

Kommunen är företagstät med många internationella företag, lång företagande- och industritradition och stort utvecklingsfokus där samverkan är en viktig nyckel. Närheten till Umeå gör att Örnsköldsvik är en del av en större arbetsmarknadsregion med totalt 200 000 invånare och 13 000 företag. Örnsköldsvik är en del av natursköna Höga kusten där skärgård och klippor möter skog och vildmark.

Följ Örnsköldsviks Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Örnsköldsviks Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye