Specsavers Sweden AB

Ny marknadschef för Specsavers

Dela
Ellen Samuelsson är ny marknadschef på Specsavers, med uppdraget att vidareutveckla och stärka varumärket och tillsammans med butikerna nå uppsatta mål.
Ellen Samuelsson blir ny marknadschef för Specsavers. Foto: Specsavers
Ellen Samuelsson blir ny marknadschef för Specsavers. Foto: Specsavers

Ellen Samuelsson har jobbat på företagets marknadsavdelning sedan 2019 i många olika roller, och nu blir hon ny marknadschef på Specsavers.

– Att jobba på Specsavers är för mig synonymt med att arbeta för att göra god ögonhälsa tillgänglig för alla. Tillsammans med våra butiksägare ska vi nu ta fler marknadsandelar för att hjälpa ännu fler. Vårt marknadsföringskoncept ”Skulle gått till Specsavers” har varit en nyckelfaktor i vår framgång och jag ser fram emot att få vara med och vidareutveckla varumärket Specsavers ytterligare för att nå uppsatta mål tillsammans med våra butiker.

Nämn en styrka, som du ser det, hos Specsavers idag?

–  Vårt koncept där värde för pengarna kombineras med hög kvalitet och service har visat sig vara vinnande, och vi har ett spännande år framför oss där vi planerar att öppna nya butiker och har en tydlig plan för tillväxt.

Marita Bertilson, VD Specsavers Sverige, gläds över rekryteringen:

 – Ellen Samuelsson kan redan vår organisation väl och förstår på djupet vikten av att kontinuerligt bygga och utveckla Specsavers varumärkesstrategi, så det känns riktigt bra och spännande att hon nu blir vår nya marknadschef.

Kontakter

Bilder

Ellen Samuelsson blir ny marknadschef för Specsavers. Foto: Specsavers
Ellen Samuelsson blir ny marknadschef för Specsavers. Foto: Specsavers
Ladda ned bild

Om

Specsavers Sweden AB
Specsavers Sweden AB
Box 205
401 23 Göteborg

http://www.specsavers.se

Välkommen till Specsavers

Specsavers är en av Sveriges största optikkedjor. Genom att erbjuda bra  priser, god service och hög professionell kunskap ger Specsavers sina  kunder värde för pengarna. Specsavers är ett familjeägt företag som grundades 1984 på Guernsey. Företaget har över 2000 butiker med cirka  40 000 medarbetare i Storbritannien, Irland, Nederländerna, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Nya Zeeland, Australien och Kanada. Specsavers etablerade  sig i Sverige 2004 och har idag 118 butiker över hela landet. 

Följ Specsavers Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Specsavers Sweden AB

Ögats dag med fokus på synskadades vardag: Grön linje i centrala Uppsala11.10.2023 12:27:29 CEST | Pressmeddelande

Uppsalaborna möts idag av en ovanlig syn – en lång grön linje som löper längs gator centrala Uppsala. Linjen tar omvägar runt hinder som en synskadad kan möta i vardagen. Syftet: att rikta uppmärksamhet mot Synlinjen, en jourhjälp som synskadade kan vända sig till med utmaningar och problem i vardagen. – Med den gröna linjen vill vi påminna om att vardagen för människor med synnedsättning kan vara fylld av utmaningar, säger Tomas Wallén, Synskadades Riksförbund, SRF Uppsala, som idag också arrangerar Ögats Dag i Missionskyrkans lokaler.

Fokus på synskadades vardag: Grön linje i Stenungstorg centrum9.10.2023 08:30:00 CEST | Pressmeddelande

Stenungsundsborna möts idag av en ovanlig syn – en flera hundra meter lång grön linje som löper inne i Stenungstorg centrum. Linjen tar omvägar runt hinder som en synskadad kan möta i vardagen. Syftet: att rikta uppmärksamhet mot Synlinjen, en jourhjälp som synskadade kan vända sig till med utmaningar och problem i vardagen. Idag genomförs även Ögats dag på Folkets hus med fokus på ögonhälsa. – Med den gröna linjen vill vi påminna om att vardagen för människor med synnedsättning kan vara fylld av utmaningar, säger Camilla Svensson, ombudsman, SRF Synskadades Riksförbund Bohuslän

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum